Russel, Towns, Johnson והפריסיזן . ROY??

picki23

New member
Russel, Towns, Johnson והפריסיזן . ROY??

1. במשחק מול מכבי חיפה ראסל Made me a believer בתור אוהד הפרנצ'ייז, ו הפציץ 11 אסיסט ב19 דק' תוכלו לראות את זה כאן . ואפשר לראות גם את יכולות המסירה שלו כאן. הממוצעים שלו בקדם עונה עד כה : 14.3 דק' למשחק, 41.6 % מהשדה, 3.33 נק', 4.6 אסיסטים.

2. Towns הבחירה הראשונה בדראפט בינתיים מרשים עם הופעות יפות מול OKC והבולס. כאן וכאן בהתאמה. הממוצעים שלו עד כה: 12.6 נק' למשחק, 50.2 % מהשדה , 7 ריב' ב24.6 דק' למשחק.

3. Johnson כרגע מרשים ביותר. קחו לדוגמא את המשחק מול אינדי. \
הממוצעים שלו עד כה: ב30.6 דק', 5.3 ריב', 17.6 נק' ב 44.7 % מהשדה, 61 % מהשלוש.

האם אתם חושבים שמתוך שלושת אלה יצא ROY? אומנם ראסל לא הרשים במשחק הראשון אבל מול חיפה הוא נראה כמו מוסר מיומן ורכז ברמה גבוהה מאד.

האם יש עוד רוקיז שכדאי לשים לב אליהם?

Cade Foster

New member
סטנלי ג'ונסון נראה מעולה

הוא המועמד שלי.
&nbsp
הבנתי מהכדור הכתום שגם עמנואל מודיאיי נראה כמו משהו מיוחד.

fatnoam

Active member
סטנלי ג'ונסון הוא המועמד שלי

עזבו שהוא נראה הכי טוב עד עכשיו, לי הוא פשוט נראה הכי NBA Ready. מעבר לזה הוא בקבוצה לא נוצצת התקפית, ואם הוא יקלע טוב הוא ממש יתבלט בה. בוא נגיד שאם האריסון בארנס היה מגיע לדטרויט הנוכחית, הוא גם היה פוטנציאל ROY.
&nbsp
טאונס מפתיע אותי לטובה. הוא זז הרבה יותר טוב ממה שחשבתי והוא הרבה פחות מוגבל עם הכדור עם הפנים לסל ממה שחשבתי שהוא. עדיין, גבוהים מבשילים לאט. יפתיע אותי אם הוא יהיה שחקן של יותר מ-10 למשחק בעונה הרגילה.
&nbsp
ד'אנג'לו ראסל ומודיאיי יכולים להיות משהו מיוחד, אבל הם בעמדה הכי צפופה בליגה. אני חושב שפשוט יהיה להם קשה ערב ערב לבוא ולהתמודד עם השחקנים הטובים בליגה. ראסל לא נראה לי פיזי מספיק. מודיאיי נראה questionable בקבלת ההחלטות. שניהם מועמדים כמובן, כי הם דה-פקטו רוקיז שהכדור יהיה אצלם ביד הרבה זמן, אבל לשניהם יש כבר חסרונות ברורים שאתה רואה ישר על ההתחלה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני הולך עם טאונס

הבחור נראה כמו הדבר האמיתי ויש לו מנטור נהדר בשם קווין גארנט.
אני חושב שזה לא מקרי שהוא נתן שני משחקים טובים כשגארנט שיחק ובשלישי הוא היה פחות טוב כשגארנט לא שיחק.
אמנם גארנט משחק בקושי 10 דקות אבל אני בטוח שהנוכחות שלו משפיעה מאוד על שחקן צעיר כמו טאונס.
ככל שהעונה תתקדם אנחנו נראה סנטר די מפחיד שצומח לנו מול העיניים ובכלל, אני מאמין שאיתו ועם וויגנס, יש למינסוטה יופי של עתיד.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מה עם ג'ליל אוקאפור?

אם כבר מדברים על nba ready הוא בטופ. לעומת סטנלי ג'ונסון דקות המשחק שלו בפילדלפיה בטוחות.

picki23

New member
לא מסכים

אין ראוי מסטנלי ג׳ונסון לקחת את עמדת ה3 בהרכב. מדוע? מכיוון שואן גנדי מנהל את ההתקפה וכמו בקבוצתו הקודמת עמדת ה4 שומרת אמונים לסטרץ׳ 4 בדמותם של איליאסובה טוליבר ומרכוס מוריס... מרכוס מוריס לא ישחק 3 השנה להערכתי. מאידך אוסיף ואומר שאוקפור מבייש את ההשוואה שלו לטימי. טימי בא לליגה עם מוסר הגנה חזק והבנה של עקרונות הריווח. עד כה אוקפור לא נתן את אותותיו מהמיד ריינג׳ במשחקי קדם העונה, ביצע את הגו טו מובס הידועים והטובים שלו וביטל את הספייסינג שנואל מנסה ליצור. כרגע יש לו הרבה לאן להשתפר בביצועים שלו ויותר מדי בשביל עונה אחת. הוא NBA ready אבל הIQ שלו לא מפותח מספיק בשביל להתעלות על סטנלי או טאונס. לדוגמא ראסל מבין את המשחק יותר טוב משלושתם אבל התזמון שלו וקבלת ההחלטות צריכה טיפה להשתפר.

fatnoam

Active member
אוקאפור הוא הרבה יותר אל ג'פרסון

מאשר טים דאנקן
&nbsp
הוא פשוט קצת יותר אתלטי ממנו, אבל בגדול הוא חיית צבע עם יד רכה וידיים טובות לתפוס כדור.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
לא יודע מי משווה את אוקאפור לטימי

בכל מקרה הרוטציה בפיסטונס יחסית גמישה ואני לא בטוח שג'ונסון יסיים את העונה עם 30+ דקות למשחק (במיוחד אחרי שג'נינגס יחזור). זה נכון שהוא ה-SF הכי קלאסי בקבוצה אבל KCP ומרכוס מוריס יכולים לזלוג גם כן לעמדה.
&nbsp
אוקאפור יהיה אופציה ראשונה בהתקפה של פילדלפיה כך שהמספרים שלו מבחינת ווליום מובטחים. לא בטוח שהוא יזכה ב-ROY או שאפילו יהיה כזה טוב אבל ראוי לציין אותו בדיון, לדעתי הוא נחשב כיום למועמד המוביל.

picki23

New member
כל קוץ במדבר פרח?

ההשוואות לטימי היו שם כל הזמן מצד כל המוקרים של הדראפט. אין ספק שהסיכוי שלו לקבל יותר דקות מג׳ונסון גבוה יותר וסביר להניח שזה יקרה. מאידך אני מאמין שהאחוזים שלו ינועו בין 30 % ל 40 % מהשדה ולגבוה שהמשחק פוסט שלו הוא הצד החזק שלו אלה אחוזים מאד נמוכים. הוא מועמד והעלית נק׳ חשובה. הוא פשוט פחות טוב מטאונס וג׳ונסון

rapgamer4ever

New member
אי אפשר לחזור אחורה בזמן

אז רק אציין שלא זכור לי שהשוו אותו לדאנקן אלא רק הזכירו שיש לו משחק פוסט נהדר (אם תרצה- מהבחינה הזאת דומה לדאנקן). לעומת זאת הצביעו על מספר חסרונות שלו כמו הגנה ומסירה, פחות או יותר התכונות שהפכו את דאנקן מעוד שחקן של 20-10 לאחד הגדולים בכל הזמנים.
קשה לי להאמין שהאחוזים שלו יהיו נמוכים יותר מ-40%. לא חושב שקיים גבוה בליגה עם אחוזים כאלה.

למעלה