running local application from html

marinabl

New member
running local application from html

אני רוצה להריץ control מתוך דף אינטרנט, כאשר ה-dll שירוץ יימצא לוקלית על המחשב של המשתמש, ולא יובא מרחוק (מהשרת). אני יודעת שבאופן עקרוני, האפשרות חסומה בגלל בעיות אבטחה שהעניין מעורר, אבל תהיתי אם אפשר לעקוף את העניין איכשהו. כך שאני לא ממש אריץ את ה- control, או שייפתח חלון למשתמש בו הוא יוכל לאפשר פעולה זה, או שאולי אם ה-dll יהיה רשום ב GAC הוא יידע למצוא אותו לבד... כל הצעה תתקבל בברכה! תודה.

gooshi

New member
תתחילי מזה

שכדי להריץ DLL בצד ה CLIENT צריך "להתקין אותו" בצד ה CLIENT, אני לא מכיר יכולת אחרת חוץ משימוש ב ActiveX (פרט להתקנה של EXE עם INSTALLER כמובן). ברור שזה אומר שבאופן עקרוני כדאי שהוא יבנה בטכנולוגית COM ולא NET. אבל ניתן ברמה העקרונית לכתוב אותו ב NET. ולעטוף אותו כ COM OBJECT בעזרת REVERSE INTEROP , ובכל מקרה יצטרך להיות מותקן במחשב ה CLIENT ה NET Framework. מקווה שזה עוזר לך

marinabl

New member
לא משנה מה, השאלה היא איך להריץ מהף

נניח שיש לי את ה- EXE אצל ה- client, שירד בעת ההתקנה. אבל איך אני מפעילה אותו מתוך ה- control? השאלה היא, איך אפשר לעשות את זה מתוך דף html, שהרי פקודה הדומה ל- <OBJECT classid="file:///c:/control.dll#control> איננה נתמכת... תודה רבה!

gooshi

New member
קצת סדר

כדי לשתמש ב TAG OBJECT בסגנון שאת מציגה, את בעצם מדברת על ACTIVEX ולא על EXE זה שני דברים שונים EXE, אומר שאת מורידה אפליקצייה הדורשת מהמשתמש שיבקש להוריד אותה, להתקין אותה ולהריץ אותה, והיא צריכה לדעת לדבר עם האפליקצייה שלך. יותר נכון(הרבה יותר נכון) להוריד ACTIVEX ולא EXE

למעלה