running:dying to live יצאאאאאא

LadyLuvJess

New member
running:dying to live יצאאאאאא

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!! יצא השיר והקליפ ותיכף יגיע לMTV האמריקאי משמע עוד כמה זמן אולי הוא יגיע גם אלינו... השיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק המנגינה (שאותה אמינם הפיק) פשוט אלופההה וקולעת בול בשיר ובסגנון. הקליפ גם כן מהמם יש כל מיני קטעים של פאק וביגי- שהם מדברים אחד על השני, הבתים שלהם זה קטעים מהשיר המקורי (אח"כ תבינו...) וזה עם כל מיני קטעים למשל של ביגי מהופעה אם אני לא טועה ושל טופאק מקליפ או שגם מהופעה.. ובכלל זה כזה יפההה.. הבתים זה פאק וביגי והם לקוחים מהשיר running from the police- אמינם קיבל מלא מלא שירים וקטעים של פאק וביגי ופשוט השתגע איתם (לדבריו...) ומהשיר הזה (running from the police) שזה ד"א שיר של פאק וביגי ביחד הוא לקח ת'בתים שלהם ועשה וזה יצא מהמם!!!!!!!! זה אומר הרבה (לפי דעתי...) על כל הסאונדטרק שאמינם הפיק (לפחות חלק גדול ממנו...). אוי אמינם אמינם, הוא אמר גם שזה ממש מחמאה והוא לא האמין בכלל שייתנו לו להפיק שירים של אמנים כ"כ גדולים בראפ ובהיפ הופ בכלל ואני אומרת- אמינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ד"א...למי שהתגעגע.. איימ באק!!! וסורי שלא הייתי פה הרבה זמן.. אה ו.. ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו ולוקחים חלק פעיל מהפורום.

LadyLuvJess

New member
תודה!!

ו..בבקשה! אה ו.. מצטערת שלא הייתי פה מלא זמן ולא הגבתי... אני מבטיחה לחזור לעניינים ולהגיב יותר מעכשיו טוב?

k k1

New member
זה באמת כבוד בשבילו

להפיק את השיר הזה.... אבל מגיע לו...

my josh

New member
אפשר לראות כבר את הקליפ בארץ

בתוכניתtrl כל יום בשעה 6 בערב...

LadyLuvJess

New member
אה הוא כבר הגיע לtrl?

לא ידעתי... אבל גאדדד זה שיר מהמםםםםםםםםםםםםםם והקליפ גם!! (ראיתי באינטרנט).... גאדדדדדדדדדדדדדד זה הפזמון.. *לא יכולה להתאפק
* " why am i fighting to live if im just living to fight why am i trying to see when there aint nothin in site why am i tryin' to give if no one gives me a try whe am i dyin' to live if im only livin' to die??" גאדדדדדדדדדדד זה כזה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה ו.. הוא כבר נכנס לטופ 10 בטיאראל או רק לבחירת הצופים? גאד זה כזה יפהההההההההההההההההההההההה

my josh

New member
לא היה לזה אתמול פרימירה אבל זה בטו

ח יגיע לטופ 10 כי זה קליפ אחד היפים את השיר לא כל כך הספקתי לשמוע כי ראיתי את הקליף רק פעם אחת אבל הקליף מש טוב! כולם תראו בטי אר אל אולי הוא כבר הגיע לטופ 10..

למעלה