rundll32...

פרדיקט

New member
rundll32...

מה תפקידו של הקובץ? הוא תוקע את המחשב שלי (של חבר שלי - אני שואל בשמו). בכל פעם שאני (הוא...) מעלה את המחשב, הוא זורק לי ERROR, משהו עם ה - DLL הזה. בטח צריך להסיר ולהתקין משהו מחדש. את מה??? תעזרו לי, בבקשה, לעזור לו. הפרדיקט.

פרדיקט

New member
לא מספיק ותיק פה אבל...

בכל זאת ברוך שובך. ולעניין, זה קצת בעייתי כי אתה מבין, הבעיה אצלו. אולי תוכלו להסביר למה קשור הקובץ (אנחנו מדברים על rundll32 להזכירכם)ואני ינסה לפתור את הבעיה (מחשב שלו, לא שלי אז מה אכפת לי להרוס עוד יותר
, הרי רק ככה אפשר ללמוד). אם לא יסתדר (ההסתברות גבוהה), אני מבטיח לחזור ולתת יותר פרטים. תודה על העזרה, הפרדיקט.

hazgul

New member
אז ככה

rundll32 או בשם החיבה שלו רנדל, אחראי על פתיחת קבצים בסיומות EXE ו BAT. והוא אחראי על עוד כמה דברים שקשורים לקרנל, אבל אנ י לא רוצה לסבך אותך עם זה.. קודם כל, אל תמחק את הקובץ, זה לא הפיתרון! עכשיו, נסה לעשות Alt Ctrl Del לפני הודעת השגיאה ותכתוב פה מה פתוח.

noam01234

New member
מה? מה? מה?, ועוד פעם מה?

סלח לי על ההתפרצות, אבל כאן בפורום עונים רק שבטוחים, אם לא בטוחים לא עונים ומחכים שמשהו אחר ישיב. אם אף אחד לא השיב כותבים ומוספים שאתה לא בטוח. מצטער אבל זה אחד הצעדים לשמור על פורום מקצועי. Rundll כשמו כן הוא, מריץ קובצי DLL משורת הפקודה, הוא גם יכול לקרא לפונקציות מתוך קובצי DLL תוכל לקרא עליו בקישור המצורף

hazgul

New member
מה שאתה אומר זה נכון

אבל גם מה שאני אומר זה נכון, אמנם זה לא ה DLL היחיד שמטפל בזה..

antidot

New member
אני ממליץ לך בחום

לעשות קצת חיפוש ברשת על מבנה הקבצים. EXECUTIBLE FILE שונה מDLL בזה שניתן להריץ אותו בלי עזרת DLL-ים למיניהם (למרות שהקובץ עצמו יכול לקרוא לפונקציות מתוך DLL-ים אחרים) DLL שזה בעצם Dynamic Link Library הוא ספריה של פונקציות שניתן להשתמש בהן. אני לא אכנס לנושא של DYNAMIC AND STATIC LINKAGE אבל ממליץ לך בחום לעשות חיפוש ברשת ולברר את העניין. מי שאחראי על הרצה של הקבצים ביר הרצה זה הKERNEL של מערכת ההפעלה... Antid0t

hazgul

New member
קודם כל..

אני עוסק די הרבה בתכנות אז אני יודע על הדברים הללו. עכשיו, כמובן שה KERNEL אחראי על פתיחת קבצים ברי הרצה אבל הקרנל הוא לא קובץ אחד, למשל KERNEL32.DLL אלא הרבה קבצים ש RUNDLL הוא אחד מהם ויש לו חלק בפתיחת קבצים אלו.

פרדיקט

New member
די! ../images/Emo46.gif

מה נסגר?! בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה (אני חושב) ואתם קצת (ממש קצת) סטיתם ממנה. אז בואו נעזוב את התחרות הזו של מי יודע יותר ויותר טוב , זה רק מזיק לפורום. כולכם חד משמעית תותחים. עכשיו, עברתי על הארכיון (חיפשתי rundll) והיו בגדול שני פתרונות לעניין - להריץ sfc ועוד משהו. הסבר קצר על sfc (כיצד לקנפג) יעזור מאד. אז זהו. בואו נשתדל לשמור על הרמה הגבוהה של הפורום הזה ונימנע ווכחנות מיותרת(למרות שאני יודע שאתם אוהבים את זה
) הפרדיקט.

antidot

New member
צודק

SFC - לא צריך לקנפג. הפקודה מריצה אפליקציה שמשחזרת קבצים של מערכת הפעלה מקבצי ההתקנה. מריצים את התוכנה, אומרים לה להחליף אוטומטית את הקבצים שהשתנו ומפנים אותה לקבצי מקור (או CD או ספריה על הדיסק) Antid0t

hazgul

New member
צודק - ../images/Emo52.gif

וכאמור, את SFC לא צריך לקנפג. האזגול

פרדיקט

New member
הרצנו את SFC ...

על המחשב שלו, נמצא פגום אחד שיחזרנו אותו מה - CD, אתחלנו את המחשב ושוב הופיעה השגיאה של RUNDLL32 בשניה ש - WINDOWS סיים "לעלות". אח"כ נכנסנו ל - SETTINGS וסימנו את CHECK CHANGED FILES ואת CHECK DELETED FILES. בכל פעם שקיבלתי הודעה עשיתי IGNORE כדי לראות כמה קבצים בעיתיים יש - היו בערל 40!. השאלה היא האם לבצע RESORE לכולם? הוא אומר שהוא התקין את WINDOWS לפני שבועיים. חבר´ה, תודה על העזרה. הפרדיקט.

למעלה