Run DMC בישראל, 1998 מתוך סרט כלשהו שנעשה על הפרופסיי, שבו הופיעו גם הכימיקל ברדרז סרטון 1 סרטון 2
F Funky Giraffe New member 31/7/07 #1 Run DMC בישראל, 1998 מתוך סרט כלשהו שנעשה על הפרופסיי, שבו הופיעו גם הכימיקל ברדרז סרטון 1 סרטון 2
D DJ$upreme New member 31/7/07 #3 כמה עצוב שלא הייתי בזה טעות חמורה שלי. פספוס אמיתי, שלא ניתן לתיקון.
ב בלאסטיק אייס New member 31/7/07 #4 בנאדם אתה תותח ברמות .... הזכרת לי את אחד הימים היפים ביותר בחיי! אם יש לך איזה סרט קצת יותר מלא אני אשמח לקישור...
בנאדם אתה תותח ברמות .... הזכרת לי את אחד הימים היפים ביותר בחיי! אם יש לך איזה סרט קצת יותר מלא אני אשמח לקישור...
F Funky Giraffe New member 31/7/07 #5 ביוזר של מי שהעלה את זה תמצא עוד סרטון אחד אני מניח שהכל לקוח מסרט אחד ארוך שצולם לאיזה מטרה. תחקור בגוגל.
ביוזר של מי שהעלה את זה תמצא עוד סרטון אחד אני מניח שהכל לקוח מסרט אחד ארוך שצולם לאיזה מטרה. תחקור בגוגל.
M mb13 New member 31/7/07 #7 JMJ היה המורה שלי בNY באקדמיה לסקרצי'ם שזה היה חוויה בפני עצמה......אבל רצחו אותו שהייתי שם
ס סגול59 New member 31/7/07 #8 הייתי שם. היה הזוי אבל כיף גדול. החולצה החתומה של RUN, DMC, JMJ מנויילנת בארון.