Run Away

Just Me

New member
Run Away

Sometimes I feel like I want to live in a diffrent place Out of the this world Maybe in space... I feel like taking my legs and run away With no food, no drink, no clothes and nothing to say. I want to get into a place where I can be happy and relax without any unanwered question to ask Sometimes I can just sit infront of the ocean and cry my eyes out because I feel nothing is going right. I need to open up my heart and say it all But I just cant its like I have infront of me a big wall. Run away will be my way to just...say.

מתוקה שלי...

אני רוצה שהכל יחלוף... אני רוצה שיבואו עליך ימים טובים אני רוצה אותך מאושרת מחייכת, אוהבת, צוחקת לא רוצה לראות ילדה יפה בוכה לא רוצה לשמוע איך פעמוני צחוקך נהפכים להם לים של דמעות רוצה לחבוק אותך הלוואי והייתי יכולה להיות איתך... והשיר שלך - ילדה מקסימה - שיר מופלא !!! את שאלת - הנה אני עונה תודה לך מתוקה... שאת משתפת אותי ברגשותיך העמוקים אני יודעת כמה חששת אבל אני פה לצידך, תמיד תחייכי אלי ! שלך המפקדת :) ענבל

Just Me

New member
אין מילים בפי....

עינבלוש.... אין לי מילים לתאר עד כמה ריגשת אותי ....העברת בי צמרמורת נוראית.... אני כל כך שמחה שיש לי אותך....ושהכרתי אותך....תודה רבה רבה על השיר המקסים הוא באמת מעודד ..... תודה לך מלאך שומר שלי... אני אוהבת אותך כל כך... ובאמת מקווה שיבוא היום שתחבקי אותי כמו שאמרת.... מתגעגעת ואוהבת אני

Just Me

New member
go for it???

היי שוב.... אני לא חושבת שה-run away שאני מתכוונת אליו הוא אותו אחד שאתה מתכוון אליו..... אז זה הייתי רוצה לשמוע את go for it.... :)

למעלה