Run Away, Little Boy

Run Away, Little Boy ../images/Emo68.gif

תקציר הפרק. ה
של לורליי ורורי. לורליי נכנסת הביתה ומודיעה בקול על הסרטים בוידיאו שהיא לקחה. היא נכנסת למטבח ומוצאת את רורי וסוקי מפוחדות. הן- כמובן, מסתירות משהו. "זה הגיע בשבילך ובשביל מקס". הן מגלות שזו מתנת חתונה שהגיעה קצצצצת באיחור
. לורליי מתעקשת לא לפתוח את המתנה, כי זו מתנת חתונה- ומכיוון שלא הייתה חתונה, מן הראוי שיהיה צריך להחזיר זאת לשולחיו. אבל אין שום פתק ואין שום שולח (ואני אומרת: כמה טיפשי מצד התסריטאים..
). רורי וסוקי מכריחות אותה. לורליי נעתרת בסופו של דבר, ופותחת את המתנה.
כולן נדהמות למראה מכונת הגלידה היפיפיה. לורליי: ":עד שלא אגלה מי שלח, אף אחד לא מתקרב למכונה".
פתיחה
צ´ילטון. המורה מדברת על המחזות של שייקספיר. היא מחלקת את הכיתה ל-5 קבוצות, וכל קבוצה צריכה להעלות מערכה אחרת מ"רומיאו ויוליה". הם יעשו את ההצגה עם עוד תלמידי "שייקספיר מהשעה השלישית".
בסוף השיעור רורי מגלה שהיא צריכה להעלות את המערכה עם פריס, מדליין ולואיז. את ההצגה יש להכין עד יום א´ הקרוב. הם צריכים להחליט ביניהם מי יהיה הבמאי, השחקנים. צריכים לעשות חזרות ולפרש את התמונה בדרך שלהם. המורה לא שוכחת להזכיר כי העבודה היא 50% מהציון. רורי יוצאת מהכיתה ופוגשת את הנרי (הבחור האסיאתי). היא והוא קובעים כי הוא ייתקשר אליה בשעה 8 וכך הוא יוכל לדבר עם ליין. פריס כמובן נדחפת באמצע השיחה, ואומרת (יותר נכון, צועקת) על רורי שהן מנסות לתאם תוכנית פעולה ולוח זמנים לחזרות, ולכן היא צריכה לסיים לדבר עם הנרי. רורי מגיעה לחבורת הבנות. לואיז: "תראו תראו מי חזר מההשעייה". כולן מסתובבות וראות את טריסטן. רורי המומה
. פריס עוקצת ושואלת שאלה רטורית, לא שמת
שהוא לא היה בביצפר זמן רב
רורי שואלת מדוע הוא הושעה. מדליין ולואיז מסבירות לה שטריסטן פירק את המכונית של מר מקאפי והרכיב אותה חזרה במסדרון בבניין המדעים.
. טריסטן לא עשה זאת לבד. הוא עשה הכל עם דנקן ובומן. רורי: "איך הוא הסתבך איתם"
הם נפפגשו בתחילת השנה. הם אפילו התלבשו אותו דבר
. הבנות הולכות. רורי תולה מבט בטריסטן. ה
של לורליי ורורי. לורליי מתקשרת לכל קרובי המשפחה כדי לדעת מי שלח לה את מכונת הגלידה. רורי נכנסת הביתה. היא מספרת ללורליי על ההצגה "רומיאו ויוליה", ושהיא עושה עם פריס. ופריס היא הבמאית. לורליי שואלת את רורי אם היא יוליה. רורי אומרת שפריס בוחנת מי תהיה יוליה. רורי לא שוכחת להזכיר שלורליי צריכה להכין את כל התלבושות. צלצול טלפון
. זה הנרי. רורי שמה אותו על "hold" ומתקשרת לליין. אמא של ליין עונה לה. רורי מבקשת ממנהאת ליין. היא לא מוכנה למסור את הטלפון, כי ליין לומדת. ליין יורדת במהריות במדרגות ומבקשת מאימה את הטלפון. מיס קים שואלת את ליין אם היא סיימה את כל השעורים. רק אחרי כמה דקות היא מוסרת לה את הטלפון. רורי שמה את ליין והנרי במין "שיחת ועידה" ומניחה את הטלפון בצד. ליין קוראת להנרי "רורי" כדי שאמא שלה לא תחשוד בכלום.
לורליי הולכת לקורס העסקים שלה.

.. המשך.. ../images/Emo68.gif

בקורס. לורליי אוכלת ומישהו נכנס. הוא מתחיל עם לורליי. הוא אומר שהיא תמיד לוקחת את הבוריטו האחרון, ואז הוא מתחיל לדבר שטויות על מכונות שמביאות אוכל ואמהות ו.. בררר... בווווווורינג. הוא לוקח מלורליי את הרשימות שלה, ואומר לה שהוא חייב לגמול לה בדרך כלשהי. מזמין אותה לארוחת ערב. לורליי מנסה להתחמק "אני אהיה עסוקה בשבועות הקרובים". הוא משאיר לה את מספר הטלפון שלו. צ´ילטון. רורי נכנסת לאחת הכיתות. מדליין ולואיז יושבות עם עוד מישו. פריס לא שם כי היא הייתה צריכה להביא כמה דברים. רורי עושה היכרות עם אותו מישו. שמו בראד. (אני לא מבינה איך לא זיהיתן שהבראד הזה היה הילד הבלונדיני, החנון, הקטן והחמוד ב"אבא חורג אמא חורגת”
) בראד הוא משייקספיר בשעה שלישית. הוא די חנון. לואיז אומ5רת ש"הוא הפתרון למחסור בבנים". רורי רוצה להתחיל בלי פריס, לפחות בפרשנות. פריס נכנסת בסערה עם קופסה ואומרת שהם יעשו פרשנות אליזבתנית מסורתית. רורי מנסה להתנגד, ופריס אומרת לה שהמטרה היא לקבל "מצויין" ולא להפוך את המחזה למופע בידור. פריס: "חסרים בנים ולכן בראד יהיה רומיאו ולואיז תהיה הנזיר". פתאום טריסטן נכנס. כמובן שהוא מתווכח עם כולם.. פריס ורורי מאווווד לא רוצות שהוא יהיה איתן. הן שואלות אותו מדוע הוא דווקא בקבוצה שלהן. הוא אומר שכל שאר האקסיות שלו בקבוצות האחרות ולכן הוא נכנס לקבוצה של רורי. לואיז ומדליין מנסות לשכנע את פריס שטריסטן יהיה רומיאו. פריס מוחה בתוקף. לואיז: "אין כזעמה של אשה פגועה" פריס: "מה אמרת
" לואיז: "שמישהי נותנת לרגשותיה האישיים להפריע למנהיגותה". פריס שואלת לדעתה של רורי. (ואני אומרת:
) רורי עומדת במצב לא נעים. היא שואלת את בראד: "איך אתה בדיבור לפני קהל"
בראד: "אני נוטה להקיא". כך הוסכם כי טריסטן יהיה רומיאו, ורורי תהיה יוליה (כי היא משחקת טוב, והיא נראית טוב בתור מישהי שמתה
). לואיז ומדליין לא יהיו כי הן לא טהורות (לואיז) ויוליה צריכה לזכור יותר מ-3 שורות (מדליין). חחחחח. קטע טוב. מלון העצמאות. סוקי מחזיקה בידה צלחת ובה פנקייק דל שומן מחיטה מלאה עם אוכמניות. מישל שואל אם יש בדיוק 12 אוכמניות. סוקי לא מבינה למה זה משנה. מישל אומר שהוא חייב אך ורק 12 אוכמניות לארוחת הבוקר. סוקי אומרת- ואם יהיה יותר
מישל לא רוצה להתווכח. סוקי מנסה להשביע את מישל ב"דסטניז צ´יילד" שהוא לא יספור כמה אוכמניות יש. מישל נאבק. הוא יוצא בסערה מהמטבח בצעקות "אני שונא אותך. אני שונא אותך". לורליי נכנסת. היא תורמת את מכונת הגלידה למלון. סוקי אומרת שהם לא צריכים מכונה לגלידה, כי במלון יש כבר מכונה מקצועית. לורליי מנסה לגרום לסוקי לקחת את המכונה (היא כבר הספיקה לתת לו שם. פרננדו
). סוקי מאוד מודאגת מלורליי. היא רואה שמכונת הגלידה עושה את לורליי רגשנית. סוקי מנסה להבין מדוע לורליי לא התגברה עדיין ולא ממשיכה הלאה. הן מדברות. בלה בלה בלה. לורליי מחליטה בסוף לצאת עם פול (ההוא שהתחיל איתה בקורס העסקים). מישל נכנס ומנסה לקחת את הפנקייק. סוקי: "זה הכל או כלום". מישל: "לכי לעזאזל". ה
של לורליי ורורי. לורליי תופרת. רורי מדברת בטלפון עם ליין. מיס קים מסכימה לליין ללכת. ליין לא מתכוונת לספר להוריה על הנרי: "אם הם ישנאו אותו, זה הסוף. אם הם יאהבו אותו, אני אשנא אותו וזה יהיה הסוף".
לורליי מאחרת לפגישה שלה. פריס מתקשרת. היא אומרת שבבית הספר אי אפשר יהיה לקיים את החזרות כי אין מקום, ולכן היא חיפשה באינטרנט ומצאה מקום בסטארס הולו שקוראים לו "מיס פטי". רורי לא מאמינה שיש אתר למיס פטי.
רורי מתנגדת קלות לעובדה שהן יעשו את החזרה בסטארס הולו. פריס אומרת שאין מה לעשות ומדליין ולואיז יהיו שם עוד חצי שעה. רורי מדברת עם לורליי. היא מפחדת שטריסטן יפגוש את דין, ויספר לו שהוא ורורי התנשקו. לורליי אומרת לרורי שהיא חייבת לספר לדין. היא מנסה לעשות משו. היא תהיה דין, ורורי צריכה לספר לה שהיא וטריסטן התנשקו. לורליי מחקה את דין.
אבל היא מפסיקה. השיחה מתמשכת עד למצב שלורליי אומרת לרורי (בתור דין כמובן): איך יכולת להתנשק איתו לילה אחרי שאמרתי לך שאני אוהב אותך
רורי אומרת שהיא בן אדם רע. לורליי ורורי מגיעות למסקנה שאסור לספר לו, כי רורי אולי תרגיש פחות אשמה, אבל דין ייפגע מאוד, ועדיף שזה לא ייקרה. לורליי שוב מחקה את דין ואומרת "cool" כל הזמן..
חוחוחו. אצל מיס פטי. פריס מגיעה למקום וצועקת על מיס פטי שהיא הזמינה את המקום לשעה 8, והיא שילמה עליו, והיא לא יכולה להתחיל מאוחר יותר (בינתיים כמה זקנים שם עושים יוגה ונרדמים). כולם מגיעים אחרי פריס. "איפה טריסטן"
הוא קפץ לרגע לחנות. רורי נבהלת ורצה לחנות. בינתיים רואים את טריסטן מציק לדין. צוחק עליו. זורק קמח על הרצפה. רק אחרי שעה רורי נזכרת להגיע (טיפשה..), ומרגיעה את הרוחות. היא מוציאה את דין מהחנות. מנסה לשכנע אותו לא לריב עם טריסטן. ושזה לא אשמתה שהיא וטריסטן צריכים לשחק ביחד ולהתנשק, ושהכל ייגמר ביום ראשון. דין נרגע. אצל לוק. רורי אוכלת. לורליי נכנסת ומספרת לרורי על הפגישה שהייתה לה. שהיה נחמד אבל זה נגמר. היא רעבה
. דין נכנס. הוא אומר לרורי שהוא רוצה לראות את החזרות (ואני אומרת: מנסה להשגיח על רורי הא
). לורליי ורורי מנסות לשכנע אותו לא לעשות את זה. עדיף שיבוא ביום ראשון, ושהחזרות רק יהרסו לו. הוא לא מסכים. הוא אומר לרורי שהוא יבוא לראות אותה בחזרוץ, והולך.

.. המשך 2.. ../images/Emo68.gif

צ´ילטון. רורי באה לטריסטן ומבקשת ממנו לדבר איתה. היא מתחננת בפניו שלא ייספר לדין. טריסטן "לא מבין" מה יש לו לספר. רורי אומרת: על ה
. היא מסבירה לו כי היחסים בינה לבין דין מאוד טובים ושהיא לא רוצה להרוס אותם. בסופו של דבר, כמובן, היא נקלעת לריב עם טריסטן, וטריסטן, לא מבטיח לה דבר. אצל לוק. רורי ולורליי אוכלות. רורי לא אוכלת את ה
שלה. פתאום נכנס מישהו עם ההורים שלו, ועושה פאדיחות ללורליי. מסתבר שזה פול. הוא מתחיל לשאול את לוק שאלות, וממש לפדח את לורליי. בסוף הוא הולך, ורורי ולוק צוחקים על לורליי שהיא יצאה עם מישו שמממממש צעיר ממנה. אצל מיס פטי. טריסטן ורורי משחקים בחזרה. דין עומד בכניסה ומסתכל. טריסטן צריך לנשק את רורי אבל "שוכח" את השורה. פריס מתעצבנת, ואומרת שההצגה היא מחר ושהם לא יספיקו כלום. בינתיים נותנת לבראד את התסריט כדי שישנן. טריסטן מתחיל לס]ר בקול על הנשיקה שלו ושל רורי. רורי מתעצבנת. דין (הטיפש) לא קולט כלום. איזה טיפש
רורי מבקשת מדין ללכת, כי הם צריכים לעשות חזרה, והיא לא רוצה שהוא וטריסטן יריבו שוב, ושאין להם זמן. דין מסכים בסופו של דבר. טריסטן גם הולך להיפגש עם חברים. פריס רודפת אחריו. בראד גם כן. אצל לוק. סוקי ולורליי אוכלות (כמה הם אוכלים
יותר ממני
). לוק מגיע וצוחק על לורליי. לורליי אומרת ללוק שהוא רע. הם רבים. שוב. (ואני אומרת: בא לי למות מכל העלילה הלא מקורית הזו..) צ´ילטון. כולם צופים בהצגה. פריס תופסת את רורי ולוקחת אותה משם. היא אומרת לרורי שטריסטן לא הגיע, ועוד 20 דקות הם כבר צריכים להעלות את ההצגה. רורי ופריס מתחילות לחפש את טריסטן, אולי הוא בשירותים. בסוף רורי מוצאת את טריסטן, שיוצא מהאולם בו היו ההצגות, ומספר לרורי שאבא שלו הוציא אותו מהביצפר. רורי לא מבינה למה. טריסטן מספר לה שהוא וחבריו פרצו לכספת של אבא של בומן. לאבא שלו נמאס ממנו ולכן הוא שולח אותו רחוק לפנימיה צבאית. בסוף השיחה הוא רוצה לנשק את רורי, אבל הוא לא ייעשה את זה, כי דין צופה בהם. לאט לאט הוא מתרחק מרורי, ואומר לה "בהצלחה בהמשך, מרי". (ואני אומרת: ה"מרי" העלה לי חיוך קטן. אבל התסריטאים.. טיפשים.. לא מצאתם דרך טובה יותר להוציא אותו מהסדרה
) פריס מתלבשת כמו רומיאו, ואומרת לרורי לקחת הרבה סוכריות מנטה. חה
רואים אותן משחקות. פריס שותה את הרעל, ובמקום לנשק את רורי, היא נופלת לה על החזה. לורליי וסוקי הולכות אל מאחורי הקלעים. לורליי אומרת שמצבי הרוח של לוק משתנים. סוקי אומרת שזה בגלל שהוא אוהב אותה, וקשה לו לצפות מהצד איך היא מתארסת ובסוף מבטלת את האירוסין, איך היא יוצאת עם כולם ורק הוא יהיה בסוף. אצל לוק. כולם נכנסים למסעדה. לורליי באה ללוק ושואלת אותו אם הוא טוב בלצאת (וואו
חידוש בעלילה
). היא מסבירה ללוק שגם היא לא טובה בדברים האלה, ושהיא צריכה שיהיה לה על מי לסמוך ולהיות בטוחה שהוא יהיה שם כמו רורי וסוקי. והיא מקווה שגם הוא. הוא אומר לה שכן.
הסוף
רק מילה אחת על הפרק. לדעתכם הוא היה מצוין. והוא אכן היה חביב טיפה. אבל שמתם
כמה התסריטאים נהיו טיפשים
עד כמה הכל הוף להיות ברור מאליו
אותי זה התחיל טיפה לעצבן..

mprb

New member
אכן כן../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

הפרק היה ממש נחמד. אבל... ממתי לורליי לומדת בקורס עסקיים
.
.
וחוצמזה אני לא חושבת שבראד הוא אותו שחקן מאבא חורג אמא חורגת

lily p

New member
מאז ומתמיד... ../images/Emo29.gif

לורללי מדברת הרבה על הקורס עסקים הזה, את לא זוכרת? הוא בהרטפרד, או איפשהו ליד... ובראד, לא נראה לי שזה אותו אחד, אבל אני יודעת שהוא שיחק במין סדרה כזאת שהיו משדרים פעם בערוץ הילדים, זה סיפורים מפורסמים שילדים מציגים אותם, "הסוס הטרויאני", "גוליבר", "60 אלף מיל מתחת לפני הים" וכאלה...
~ שפרה, כבשה מרובעת ~

Gilmore Fan

New member
בראד.....

הוא לא שיחק באבא חורג אמא חורגת. הוא כן שיחק בדבר הזה שאמרת- קוראים לזה מסעות ילדי אמ... טריולה? או משהו כזה......

lily p

New member
לא... ומזל שכך... ../images/Emo29.gif

הפעם זה נכון....
~ שפרה, כבשה שחורה ~

למעלה