RSS

חייםלוי

Member
מנהל
RSS

אם מישהו/י תוהה מהו RSS המופיע בשורה הכחולה למעלה הרי שזה כלי חדש של תפוז שעוקב אחרי הודעות חדשות בפורומים גם בלי להיות מחובר אליהם. אפשר לדעת מה קורה בפורום מסוים גם בלי להיות מחוברים לתפוז בכלל. כדי להגיע לזה צריכים להוריד תוכנה. יש הרבה ואני משתמש ב FeedReader. יש להוריד אותה ולהתקין אותה. אחרי ההתקנה יש ללחוץ על new feed ובחלון שייפתח לכתוב את השורה הבאה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/rss.asp?forum=num כשבמקום של num תכתוב את מספר הפורום למשל עבור הפורום שלנו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/rss.asp?forum=735 ההמשך הוא כבר ברור מאליו. כמובן שלא חייבים להוריד או להתקין. זה רק כלי נוסף.

pazi66

New member
יעלי בואי צאי למרפסת../images/Emo24.gif אני

מושיט לך את ידי, בואי תחגגי איתנו, זה הפורום שלך, הוא רק יצא יותר מחוזק ויותר מאוחד כמו שאמרתי קודם...השמים הוא הגבול בואי שמחי וריקדי איתנו...אני בטוח שאמי תוותר על ריקוד למענך

pazi66

New member
בואו נשתה כולנו ממעיין האהבה../images/Emo24.gif

אהבה באויר, שמחה שובבות כולנו שתינו ממזרקת האהבה תודה לאיזו על זה

emmy5

New member
יעלוש../images/Emo47.gifשיר מיוחד לרקוד עם חיים

אני עם פזי או סבא אורי ..מחר אני אביא את מישו ויזויזו ..שחכתי גם את דנוש ...הוא יותר מתאים לי (עוד מעט תולים אותי )

emmy5

New member
דנוש,תמיד אתה יושב עלידי,אז אני

לא רואה ....אבל לשכח ..אף פעם ..

maxima

New member
סבאאורי..איזה לוח יפה.....

אפשר להדפיס ולהשתמש...

emmy5

New member
../images/Emo24.gifסבאאורי כל הכבוד

אני עכשיו יוצאת לחגוג עם המשפחה

yaely2

New member
מנהל
חה חה חה וחי חי חי :- P../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

שלום כולם המקום היחיד בתבל בו גבר מושיט יד לאישה על מנת שתרקוד איתו מבלי לדעת שהיא כלל לא שם - זה פה באינטרנט. עכשיו חזרתי מקניות. על המדפים בסופרנשארו מעט מאוד מוצרים אחרי שעזבתי. רובם היו אצלי בעגלה. אומנם אהוביי ואוהביי הכינו לי אוכל נפלא כשהגעתי, אך זה אזל. אני מגיעה הביתה פותחת את המחשב ורואה שלפני שעה פזי הושיט לי יד והזמין אותי לרקוד. זה כמו לרקוד עם הרוח. שמחה שכולם שמחים, תמיד נעים לראות פנים שמחות, מאחלת לנו שכל הזמן יהיה חיוך נסוך על פנינו. לחיים אני מודה על שיתוף הפעולה בשקילת הדברים, בבדיקת החיוב והשלילה. כשמטרת הפורום לנגד עינינו. יעלי אוף אין פה אייקונים

נֵנָה

New member
ברכות חמות מכל ה../images/Emo23.gif

ליעלי וחיים לרגל השיתוף הנפלא שיהא פורה ומלא גיל ושמחה
לסבאאורי על לוח החודש התשיעי בציון יום הולדתה של יעלי
שלכבודו נפגשנו לראשונה בדיוק או בערך לפני שנה
לג'ודי היחידה איחולים וברכות מקווה שתהני במחיצתנו לשהות
לאממי ולנסיכה ליז החמודה ברכות חמות ליום הולדתה
והעיקר אהבה שתשרור אתנו בפורום הנפלא והשמח שלנו
אוהבת את כולכם

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo42.gifלייצ'יק. כמה חמוד וכמה משמח

נֵנָה

New member
איך להתקין אהבה ../images/Emo99.gif מוכר וחביב

משהו נחמד שקיבלתי במייל לפני הרבה זמן, אך תמיד מתאים ונכון
יש מספיק מקום בלבי לכולכם
אוהבת

pazi66

New member
אל דאגה יעלי ..שמרתי לך את הריקוד

ובין ביס לביס נוכל גם לפזם ולקפץ על הבמה הוירטואלית לצלילי מוסיקת הפורום הכי עליז במזרח התיכון...הרי הוא הפורום שלך "60+"

למעלה