rs

gloom

New member
rs

היום הלכתי לחנות לקנות לי משחק לאדVנס וראיתי חיקוי עלוב של RS שהוא של דיג'ימון. האם מישהו יודע על מה המשחק

מאיפה לך שזה חיקוי בכלל?

לא יודע איזה משחק ראית אבל המשחק אדוונס היחיד ששמעתי עליו של דיג'ימון הוא משחק מכות, ככה שאני לא מבין מה החיקוי פה.

hyper beam

New member
../images/Emo6.gifכי דיג'ימון זה חיקוי של פוקימון

הם עדיין מותחים את דיג'ימון? זה לא OVER?

ash 1

New member
2 מילים-פאק יו!!

דיג'ימון זה ממש אבל ממש לא חיקוי של פוקימון! אין ביניהם שום קשר! וחוץ מזה אם איזשהי סדרה נמתחת אז זה פוקימון! כבר אין שום חידושים הכל אותו הדבר! זה כבר משעמם! בדיג'ימון כל עונה קורה משהו חדש (אותו עיקרון אבל בצורה שונה...)

hyper beam

New member
מילה אחת-חה!

בוא נראה, התפתחויות, מפלצות, מון, ועוד הרבה חרא משותף. התכוונתי שזה כבר נגמר מזמן אבל הוציעו על זה משחק. טוב כנראה הוא נוצר ב-2001 או משהו. דיג'ימון נראה לי יותר מבוסס על פאואר ריינג'רס- אובססיה לגודל, רובוטים, להציל את העולם, רשעים, גדילה, חרא. כמה סדרות כבר המציאו על העיקרון הזה? טוב אני מפסיק עם זה זה פשוט נשמע מפגר, ויכוח על סדרה מצויירת.

ash 1

New member
... -_-" תגיד ראיתה בכלל דיג'ימון?

התפתחויות- הם לא מתפתחים -_- הם דיג'יגדלים וזה שונה מהתפתחות מפלצות- אז רגע... כל סדרה שיש בה מפלצות היא אוטומטית העתקה מפוקימון??? מה אתה דפוק? מון- בפוקימון אין הרבה מון! יש את זה רק בדיג'ימון נגמר מזמן- ??? איך לעזזל הגעתה למסקנה הזו?!?!? דיג'ימון לא נגמר! יש עוד עונות! פאור ריינג'רס- בעעעעע >_< אתה באמת דפוק נכון?!? רובוטים- איפו ראיתה רובוטים בדיג'ימון?!? (חוץ מדיג'ימונים מהסוג הזה) אתה צריך משקפיים! להציל את העולם- ... טוב זה באמת קצת חוזר על עצמו אבל תודה שגם "לתפוס את כל הפוקימונים ולהפוך למאסטר" גם לא מי יודע מה... רשעים- נו ו... באיזו סדרה אין רשעים? גדילה- כבר אמרתי שזה בכלל לא דומה... ואם היתה רואה יותר מ2 פרקים היתה מבין שדיג'ימון ופוקימון הם 2 סדרות שונות לגמריי!

hyper beam

New member
...

1.וווווואאאאאאאוווווו השם שונה. 2. מפלצות- סתם בא לי. 3. התכוונתי למון בשם. 4. היה 4 עונות, והפסיקו. 5. פאואר ריינג'רס ממה שאני זוכר דומה לזה בגלל הדברים שרשמתי אחרי זה. 6. רוב הדיג'ימונים נראים כמו רובוטים. 7. "לתפוס את כולם ולהיות מאסטר" זה רק פוקימון, בעוד ש"להציל את העולם" חוזר בעוד 81564654756456345325636 סדרות אחרות. 8. אין רשעים בסדרות שעושות טובה. 9. ראיתי איזה 20 פרקים, כולם מעונות שונות. טוב עזוב אם יש משהו שאני טועה בו וזה לא לדעתי בלבד אז תקן אותי. חוצמזה כמו שכבר אמרתי לדעתי הויכוח הזה טיפשי, אז בוא נגמור עם זה, אלא עם כן טעיתי במשהו.

ash 1

New member
>_<

1- כל התהליך שונה! 3- בפוקימון לא מכניסים מון לכל שם! 6- תראה לי 12! (עלק כולם) 7- אז... 8- כן בטח! איזה סרטים אתה מסתכל הופ? 9- פחח זה הכל? ברור שאתה חושב כך!

אוקיי אוקיי לא צריך לריב

כל אחד והטעם שלו. אי אפשר לקבוע איזו סדרה יותר טובה, זה הכל עניין של טעם אישי.

למעלה