RQ170 אמיתי או זיוף?

RQ170 אמיתי או זיוף?

לאחרונה האירנים הכריזו כי הצליחו להפיל מל"ט אמריקאי מסווג תחת הסימול RQ170. הוא גם מוכר תחת השם THE BEAST OF KANDAHAR בגלל פעילותו הרבה באפגניסטן ובעיקר בגלל שהיה העיניים והאוזניים שפיקחו על הפעולה לחיסול בן-לאדן. בתמונות שהאירנים הפיצו,הכלי נראה שלם לגמרי, וכנראה שנחת נחיתת אונס מרבית המומחים מעליםן את השאלה המתבקשת, והיא, מדוע לכלי כזה מסווג אין מערכת השמדה עצמית? אז, מי שחיפש פרויקט בניה מיוחד לימי החורף הקרים, נראה לי שמצא... אין ספק שיקבל התענינות מיוחדת בשטחי ההטסה יש רק לקחת בחשבון כי כנף מעופפת ללא מייצבי כיוון תהיה קשה להטסה ללא חוגי בקרה RQ170 - The Beast Of Kandahar

אמיתי לחלוטין

נראה כלי מדהים ! מעניין באמת איך האיראנים הצליחו לשים ידם על הצעצוע הזה... הניחוש שלי הוא שהיתה תקלה כלשהי במל"ט והוא הנחית עצמו איפשהו בצורה מבוקרת, ולכן גם הנזק הקטן יחסית.

שימו לב לאלמנט מעניין

כני הנסע לא מוצגים לראווה ולמעשה לא ניתן לדעת אם הם נפגעו בנחיתה. לדעתי זה ערפול מכוון של האירנים, כיוון שאם כני הנסע קיימים ושלמים, הווה אומר שהצליחו באמת להשתלט עליו ולהנחיתו במסלול מסודר (תרחיש באמת דמיוני). בכל דרך אחרת כני הנסע צפויים להיפגע... עוד משהו שמעיד על אפשרות למוקאפ, באחד הטוקבקים האמריקאים מישהו כתב שקצת מוזר לשים מל"ט שוקל כמה מאות ק"ג על שולחן...

לאו דווקא

אם הוא רוסק / יורט למה שיוציא גלגלים לנחיתה ? ... רוצה תרחיש דימיוני ? ... מסוק בא מעליו ודוחף אותו עד לקרקע.... לא יצאו גלגלים :)

יוטו2

New member
לדעתי - מדובר בדגם בלבד .

האמריקאים שלחו דגם של המטוס הזה כדי לבדוק את המערכות האיראניות . כול השאר ( כאילו התיכנון לקחת אותו במבצע צבאי ) זה הצגה של האמריקאים - זה לא המזלט עם החומר הסודי אלא דגם שלו . .

יוטו2

New member
פשוט מאוד , הם בנו דגם זהה שדומה לדגם

המקורי רק בלי החלקים\החומרים הסודיים . אני לא מאמין שהאמריקאים יפקירו ככה מזל"ט סודי . הכול זה הצגה לדעתי .

לפי הדיווחים הם תכננו מבצע צבאי לחילוצו

וביטלו אותו ברגע האחרון. הרי המקרה פוגע בשם הטוב שלהם, ולכן אם היה מדובר רק בדגם סביר להניח שהיו ממהרים להצהיר שהוא אינו נושא ציוד מסוווג

יוטו2

New member
ברור , הכול הצגה של האמריקאים .

מה אתה רוצה , שהם יגידו " זה רק דגם - רצינו לראות אילו מערכות יש לאיראנים ולכן שלחנו דגם " ? אני חושב שזה לא הסודי האמיתי .

למה לא?

מה הבעיה להודות שהוא נשא ציוד לא מסווג? זהו לא מל"ט חדש בזירה, הוא טס באפגניסטן כבר שנים, והיתה לו אין ספור הזדמנויות לבדוק את המערכות של האירנים, האפגנים, וכו'... אל תשכח, הם בני אדם, וגם הם עושים טעויות. החיים זה לא סרט הוליוודי, הם בד"כ יותר פשוטים ממה שזה נראה.

Flat spin

New member
את המושג 'קונספירציה' שמעת?

רעיונותיך נשמעים מצוצים מן האצבע, או לחילופין, מדמיונך הפורה. הרי אין לך ולו גם קצה זנבו של מידע לכל מה שאתה מפיץ סביבך. אז למה שנקנה ממך סחורה סתמית ובלתי מהימנה? אדרבה, אם יש לך מקור אמין לטענותיך, הבה תציג לפנינו ואולי נשתכנע.

יוטו2

New member
לא אני ולא אתם יודעים מה היה מאחורי הקלעים.

אבל בוא נגיד ככה שהדיעה הזו שהבעתי כאן לא אני המצאתי . אין לי מושג אם היא נכונה אבל היא הגיונית , האמריקאים היו יכולים להפציץ את המזל"ט עצמו מיד שהם מאבדים שליטה . אם הוא איבד שליטה למה הוא ירד שלם יחסית ? יכול להיות שהם נתנו להם להשתלט עליו בכוונה וככה לבדוק את המערכות שלהם .

עוד קונספירציות בשביל הקוריוז:

לא באמת נחתו על הירח צילמו את זה באולפן (ואלפי אנשים שעבדו על הפרויקט שתקו כל השנים) האמריקאים מחזיקים ספינה של חייזרים באזור 51 וגנבו חלק מהטכנולוגיה שלה קנדי נרצח ע"י ה CIA רבין נרצח ע"י השב"כ ויש עוד ועוד.... כנראה שאנשים רואים יותר מידי סרטים... שוב,המציאות פשוטה הרבה יותר.

למעלה