ROYBO - בנוגע לתקלה ב 1330

YanivRiv

New member
ROYBO - בנוגע לתקלה ב 1330

אהלן רועי, לא יודע אם אתה זוכר, אבל לפני חצי שנה בערך דיווחתי על תקלה שיש לי בXPS 1330 (היוזר שלי אז היה Yaniv_r). אני זוכר שהתקלה הייתה לעוד כמה משתמשים. בינתיים אני צופה בפורום וראיתי כי החלפת מחשב לאחר שגם לך התקלה קרתה. האם אפשר לדעת מה בדיוק כמה לך (בקצרה) ואיך בדיוק החלפת מחשב ? האם קיבלת החזר ? נתנו פיצוי ? רצו להחליף למחשב אחר ? המחשב שלי עשה אז בעיות והחליפו לי לוח אם ב CPM, אבל לאחרונה הוא חזר לעשות בעיות (איטיות מטורפת, קפיאות וכו') ואני ממש לא רוצה להשקיע 8500 ש"ח במחשב שאחרי שנה בא לך לזרוק אותו לים. תודה רבה לך, יניב.

RoyBO

New member
תראה

לי קרתה התקלה כחצי שנה לאחר קניית המחשב CPM החליפו לי לוח אם בעקבות זאת רציתי לבצע טיפול מונע לתקלה מצאתי מוד באתר נוטבוק REVIEW בפורום שם הוספתי לוחית נחושת עם משחה טרמית במקום הפד התרמי שהיה בין ההיט סינק לGPU, זה הוריד ב10 מעלות את הטמפ' של הGPU במנוחה והוריד ביותר מ25 מעלות את הטמפ' במאמץ. מאז לא שיחקתי במחשב בכלל. ההורים שלי טסו לNY והחלטתי להביא משם טאבלט X61 מכרתי את ה1330 ב4 אלף שקל.

YanivRiv

New member
שקלת להגיש תביעה ?

תביעת נזיקין בגין כל מה שקרה לך ? ניסית לדבר עם מישהו מדל ישראל ? (אני מניח שCPM לא קשורים לעניין).

RoyBO

New member
לא ולא.

פורסם לאחרונה בYNET שהוגשה תביעה נגד חברת NVIDIA בארה"ב ע"י כמה יצרנים וספקים. לצערי דל לא אשמה בעניין, אלא NVIDIA.

YanivRiv

New member
לא משנה כרגע נגד מי

בסופו של דבר קנית מחשב ב9K ומכרת אותו ב4K. מישהו צריך לשלם על דבר כזה.

RoyBO

New member
כרגע זה אני

אני למדתי מכל הסיפור הזה לקח לא קונים מחשב נייד כאשר מדובר בדגם חדש שרק יצא לשוק יש להמתין כחצי שנה לפחות לראות אילו "בעיות" יש לו רק כך אפשר לקנות "בראש שקט".

למעלה