את הלינקים לפורום שממנו יש קרבות מלאים ואת הראמבל ואפילו נתתי עוד לינק שמצאתי אתמול אם אף אחד לא נכנס ללינקים שיש בהם קרבות מלאים אז למה לתת בכלל? לא ידעתי שאחדים פה נכנסים לפורומים עם הקרבות
אבל, נכון שהלינק היה מפורסם, אבל אם אתה רואה משהו מעניין - תודיע. בכל מקרה, מצטער אם נשמעתי תוקפני או מעליב ממקודם, הייתי במצ"ר רע אבל לא היה לי זכות לתקוף ככה אנשים בפורום, בפרט אותך.
אני נכנס פעמיים ביום כל יום לקישורים לפורומים איפה שמורידים את הסרטים , יש שם כל הזמן סרטים חדשים חלק עובדים חלק לא , אתמול הורדתי את הקרב טריפל אייץ´ נגד הולג הוגן מבקלאש ואני חייב להגיד בקשר להוגן שכל מי שאומר שהוגן זקן אין לו יותר יכולת וכושר הכל בולשיט אני ראיתי את הקרב והוגן בכושר טוב מאוד , אני לא יודע למה עשיתם ממנו כבר נכה
אני לא מבין למה אתה כל כך דבוק לדעה שלך ששרירים = כושר , מה הקשר לזה בכלל עם הייתי מדבר על שרירים אז הייתי מדבר על שרירים אני מדבר פה על משהו אחר בכלל וכן כן כן הוא כן זז בזירה ויש לו כושר עדיין וגם לריק פלייר שהוא מבוגר יותר מהוגן גם יש כושר זה שהם לא רצים כמו מתאבקי הלייט הויווייט זה לא אומר שאין להם כושר האבקות גם רוק לא קופץ מהחבלים אז זה אומר שאין לו כושר ? לא לא לא