Royal Rumble 1989 Full Match !!!

על האש

New member
ענק אחי ../images/Emo13.gif

רבה. אני מצרף את זה לקידורי הפורום לקטגוריית ההורדות. שוב
.

DDN

New member
אתה גדול מהחיים.

אני מקווה שהוא יוריד לי עד הסוף. עכשיו התחלתי.

הוא לא טוב......

הוא עוצר לי כל שניה ומה שמוזר זה שהוא ירד אצלי תוך שתי דקות....

אני הורדתי עוד לפני יומיים את זה

בפורומים שיש את הלינקים שלהם בקישורים

DDN

New member
מאוד יפה מצידך

להודיע לכולם שהורדת את הקרב הזה לפני יומיים, אבל לינקים עם חבריך לפורום אתה לא חולק. . . . .

נתנו פה בדיוק לא מזמן

את הלינקים לפורום שממנו יש קרבות מלאים ואת הראמבל ואפילו נתתי עוד לינק שמצאתי אתמול אם אף אחד לא נכנס ללינקים שיש בהם קרבות מלאים אז למה לתת בכלל? לא ידעתי שאחדים פה נכנסים לפורומים עם הקרבות

DDN

New member
לא התכוונתי לתקוף

אבל, נכון שהלינק היה מפורסם, אבל אם אתה רואה משהו מעניין - תודיע. בכל מקרה, מצטער אם נשמעתי תוקפני או מעליב ממקודם, הייתי במצ"ר רע אבל לא היה לי זכות לתקוף ככה אנשים בפורום, בפרט אותך.

אני......

אני נכנס פעמיים ביום כל יום לקישורים לפורומים איפה שמורידים את הסרטים , יש שם כל הזמן סרטים חדשים חלק עובדים חלק לא , אתמול הורדתי את הקרב טריפל אייץ´ נגד הולג הוגן מבקלאש ואני חייב להגיד בקשר להוגן שכל מי שאומר שהוגן זקן אין לו יותר יכולת וכושר הכל בולשיט אני ראיתי את הקרב והוגן בכושר טוב מאוד , אני לא יודע למה עשיתם ממנו כבר נכה

שרירים=כושר?

בן אדם, הוא לא זז בזירה. זה שיש לו שרירים ,זה כי הוא לוקח כמו ילד טוב את ה"ויטמינים" שלו כל יום.

הנה הלינק לפורום(שוב)תורידו מה מכאן

יש פה כל מיני ושאול ,ת´רואה שיש כאלה שלא קוראים הודעות בפורום שהיו לפני יומיים שלושה. לא משנה , לא נעלבתי פשוט לפעמים אני רוצה שיגידו תודה.

בן פרגס..........

אני לא מבין למה אתה כל כך דבוק לדעה שלך ששרירים = כושר , מה הקשר לזה בכלל עם הייתי מדבר על שרירים אז הייתי מדבר על שרירים אני מדבר פה על משהו אחר בכלל וכן כן כן הוא כן זז בזירה ויש לו כושר עדיין וגם לריק פלייר שהוא מבוגר יותר מהוגן גם יש כושר זה שהם לא רצים כמו מתאבקי הלייט הויווייט זה לא אומר שאין להם כושר האבקות גם רוק לא קופץ מהחבלים אז זה אומר שאין לו כושר ? לא לא לא

למעלה