Roxy Music - Dance Away

Secular

New member
Roxy Music - Dance Away

לפני כארבעה חודשים נסעתי לחו"ל, וכבכל טיסה ישבתי בנינוחות עם האוזניות והאזנתי לשירים שאוסטריין איירליינס הציעו, כל השירים היו מצויינים אחד אחד, אבל היה שיר שתפס לי את הלב כל כך חזק שלא הצלחתי לשכוח במשך המון המון זמן, עד שלפני כמה ימים החלטתי שאני חייב לעשות לזה סוף ולמצוא אותו! אחרי חיפוש סזיפי בעשרות אתרים, עלה לי הרעיון להתחקות אחרי השיר ע"י פשוט ללכת למקור שלו - אוסטריין איירליינס, אחרי שעה של חיפוש באתר, מצאתי רשימת "שירי זהב" ולבסוף העלתי בחכה את השיר הנכסף. אני לא יודע מה איתכם, אבל זה אחד מהשירים הטובים ושובי הלב שאי פעם נתקלתי בהן... ממליץ בחום לכולם...

NoKiA2003

New member
שיר יפייפה, אני בכלל אוהב אותם ואת

בראיין פרי

oril123

New member
אחד הטובים אם כי הוא לקוח מאלבום

האולפן השישי שלהם שהיה מאד בינוני שיצא ב 1979 בשם MANIFESTO שהושפע רבות ממוסיקת הדיסקו של שלהי שנות ה 70 והיווה למעשה את התפר בין חמשת אלבומיהם הראשונים ואלבום הופעה שתיעד אותם בשנות ה 70 לבין שנות ה 80 בהם הם הוציאו למעשה רק שני אלבומי אולפן : FLESH AND BLOOD ו AVALON כאשר בראשון יש 3 להיטים מצויינים (SAME OLD SCENE , OH YEAH , MY ONLY LOVE ) ושאר האלבום מורכב ברובו מגרסאות כיסוי ולא נשמע מגובש במיוחד. ככלל למרות שמדובר בפורום שנות ה 80 חמשת האלבומים הראשונים שלהם (במיוחד השניים הראשונים בהם בריאן אינו היה חבר בלהקה) הם הטובים ביותר שלהם. וכן הDVD של הופעת האיחוד שלהם מ 2002

Secular

New member
יש לשיר הזה עוד גירסאות/קאברים?

אני רוצה לחקור ולשמוע אותו מכל כיוון אפשרי.

oril123

New member
לפי הקישור הזה רק בTRIBUTE

http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=17:331452

למעלה