Rotoshave

זיקן

New member
מנהל
שנים אני מתגלח עם ג'ילט בלו החד פעמי.

יש לי גם עם ה5 סכינים וגם של חברת שיק הגעתי למסקנה שהכל סתם דרך להוציא יותר כסף על כל מיני גאדג'אטים מיותרים שהתיפעול שלהם יותר מסובך מהסמארטפונים החדשים.. אבל את הRotoshave אני לא מתכוון לנסות בכלל למרות שאני מאמין שיש לו עוד שמוש כמו למברשת שיניים החשמלית ואתה כבר מבין למה אני מתכון..

זיקן

New member
מנהל
אצלי ברור שמגולחת, בשביל להרגיש טבעי

אפשר לאכול גם מנגו בשניהם נישארים שערות בין השיניים, למנגו יש אפילו תוספת שמוציאה מרק ירקות כתום מהתחת..

zlr86

New member
יש לי חבר שחברה שלו מכריחה אותו גם בביצים

הפרייאר הזה , לא פלא שהוא כל הזמן מגרבץ כנראה מחפש את השערות חחח

זיקן

New member
מנהל
לא מוכרחים עם סכין גלוח

לי יש מכונת תספורת חשמלית שמקצצת תוך שניות לרמה סבירה וחלקה ואין שום גירודים..

לדעתי החברה שלו ראתה יותר מדי פורנו

משם בעצם מגיעה האופנה של הגילוחים באיזורים האינטימיים. לפני התפשטות הפורנו איברי מין מגולחים היו מחזה נדיר, הן אצל גברים והן אצל נשים. היום, מי שלא מגלח נחשב לעוף מוזר...

zlr86

New member
בכלל אופנה חדשה שגברים מורידים שיער

אני רק מקווה שזה לא יתפוס תאוצה , בסוף יצפו מכולנו להוריד שיערות מהחזה , מהביצים וכו' וכו' , תיכף יהיו גם גברים סטרייטים שמורידים שיערות ברגליים ואז בכלל אנחנו נהפוך להומואים.

אני נגד, גבר אמיתי הוא גבר שעיר בכל הגוף

חוץ מאשר בפנים כמובן. גם אני מקווה שהאופנה המיותרת הזו לא תתפוס תאוצה

zlr86

New member
מזל שאתן עדיין קיימות

חסר רק שמישהי תגיד לי להוריד שיערות בחזה , אני אבכה אם זה יקרה.. מה שכן לא פעם ולא פעמיים הכריחו אותי להתגלח בפנים כל יום
, ואני חשבתי שזיפים זה סקסי

זה סקסי רק בתמונות מותק...

אבל ברגע האמת כשאתה עם בחורה זה מאוד עוקצני ולא נעים. ואני מדברת גם על נשיקות

zlr86

New member
ניסיתי כל מיני סכינים מתוחכמים ומכונות

וכל הזמן חזרתי למאך 3 (הכסוף) הרגיל כי הכל נראה טוב מאוד בטלויזיה אבל במציאות זה הכל אותו דבר. הסכינים האוטומטים מגלחים בדיוק כמו הסכין הרגילה המכונות בכלל גרועות , גם לא נותנות לך את ההרגשה הטובה של אחרי גילוח וגם מגלחות פחות טוב. הכל סתם בזבוז כסף , כמובן שמאך 3 יותר טובה מסכין מסריחה חד פעמית אבל כל מה שמעבר לא עושה משהו מיוחד. בקשר לזה שזה מונע פציעות(מה שתמיד אוהבים להזכיר) , שאנשים יפסיקו להתגלח בלחץ,יקחו את הזמן ופשוט לא יתחכו את עצמם.

למעלה