Ronnie O'Sullivan playing 8-Ball

bonou2

New member
Ronnie O'Sullivan playing 8-Ball

http://youtube.com/watch?v=AS4jH_59lXw לא באיכות משהו אבל מגניב

Doji

New member
לעומת סנוקר המשחקים האלו נראים מאוד משעממים

אני יכול לצפות מהופנט שעות על גבי שעות באליפויות הסנוקר שמשודרות ביורוספורט, אבל לא יותר מכמה דקות של שעמום ב- 8ball וכו'. זה נראה הרבה יותר *המוני* ורועש, עם כדורים גדולים, כיסים רחבים ומעט מידי משחק אסטרטגי/טקטי שקיים בסנוקר.

9ball master

New member
בגלל זה אוסליבן קיבל בראש....

למעשה 8ball זה אחד ממשחקי הביליארד הכי אסטרטגים שקיימים, פשוט אף אחד בארץ לא מבין אותו...

כן בזמן האחרון התחלתי לנצח ככה

אנשים שבעבר לא ניצחתי לימדתי את עצמי לשחק לפעמים משחק הגנתי בסיסי ב 8 ball ובגלל שאנשים לא נתקלים בזה הם לא ממש יודעים איך להתמודד עם זה ואני מנצח :p

eVeR WiSH

New member
הגנתי בכיוון של

עושה הרבה סנוקרים ומכניס רק שיש סיכוי טוב או מה?

לא בהכרח הרבה סנוקרים

אבל תמיד עם מחשבה על לשים את הלבן בטוח במחינת היריב במכות שאתה לא בטוח שיכנסו ואם אתה צריך להשאיר לו לבן ואתה לא רואה מצב להכניס לסנוקר אז ליצור מצב שיש לו מעט כדורי מטרה וגם הם נורא קשים (זוויות עיוורת או רחוקים) וכן סנוקרים שיוצא בגלל שאנשים שלא יודעים (לרוב אני לא מדבר על שחקנים ברמה) איך גם לצאת מסנוקר וגם לשים את הלבן בטוח אז אם אתה מגיע למצב שעשית סנוקר רוב הסיכויים שאחרי זה או שיהיה לך כדור ביד או שהלבן יהיה במיקום לא רע בשבילך

9ball master

New member
זה רק קצה הקרחון...

כשאני אומר אסטרטגיה זה ראיית המשחק, בחירה נכונה של תבנית המשחק, ניצול החוקים לטובתך ועוד....

תוסיף לאתר שלך

תעשה כתבה טובה ומפורטת ותוסיף לאתר אני בטוח שכל שחקני ה8ball כאן ירויחו מזה

9ball master

New member
יש דברים ש...

לא ניתן לכסות בכתבה או אפילו בספר שלם.... (למרות שיש מספר ספרים המיועדים ל 8ball) יש דברים שלומדים מניסיון ותוך כדי משחק ורצוי עם שחקנים טובים יותר

למעלה