RONEN631 ולשאר מה זה BDSM

RONEN631 ולשאר מה זה BDSM

RONEN631 כתב איפה שהוא "לא שאני ממש יודע מה זה BDSM" להלן התשובה ואני אשמח אם עוד כמה יוסיפו פרשנויות משלהם:) כי זה הרי לא מתמטיקה:) BDSM זה ראשי תיבות של שלושה מושגים בתחום הסקס והיחסים האחרים:) Bondage (קשירה) Disciplineׁ(משמעת) Domination ׁ(שליטה) Submission (כניעה) ו Sadism (סאדיזם) Masohism (מזוכיזם) למשל כשרואים בכל מני מקומות את המושג - D/S מדובר על ז'אנר בתחום ה - BDSM העוסק ביחסי שליטה כניעה:) ללמדכם שהמושג S/M על אותו משקל הוא ז'אנר בתחום זה העוסק ביחסי סאדיזם ומזוכיזם:) משמע בתחום ה - BDSM יש המון אפשרויות ומגוון רחב של בחירות:) * יען כי יש מספיק מקום לכולם:)))

RONEN631

New member
פשששש

גברתי המכשפה,איזו בקיאות וידע.
אהה סליחה שכחתי להודות לך.

אייבורי

New member
מנצל הזדמנות

אשמח לשמוע מה הקאפ אוף קופי של כל אחד אישית שליטה וכניעה שזה די הולך עם 'שירות ומשמעת הסאדיסם מאזוכיזם...לא ממש מדבר לליבי

לבקשת הסאב??? כאילו דאאאא

מה זה BDSM או תכנית כבקשתך? לקשור זה מעייף, אם בא לי למנוע ממישהו לזוז אז אני אומרת לו לא לזוז:) ואם בא לי להכות אני נותנת כמה סטירות מצלצולות זה עושה יופי לאדרנלין שלי ומעורר את הכלבלב:)

Master Eagle

New member
גם אצלי זה בעיקר

שליטה וכניעה שקשורה "תרתי משמע" במשמעת וצייתנות כאב, השפלה וכו' רק לפי נטיות ליבה של הסאבית

Pixy led

New member
אצלי זו עסקת חבילה.

מאד אוהבת את ה-Ds (מהצד של ה-s, כמובן). כל מה שקשור בקשירה גם כן, מאד מדליק אותי. פה ושם גם די מאזוכיסטית.
אבל חשוב לציין שעם כל זה, אני לוקחת את זה די light.

nerissa

New member
מממ..

הכי מתחברת לסאדו-מאזו ושליטה קשירות ממש לא עושות לי את זה, למרות שממיפיקציה דווקא כן
השפלות במישור הנמוך ביותר. ביזאר - ממש ממש מחוץ לתחום.

mpanda

New member
ערב טוב

כניעה קשירות מאזוכיזם ואהבה.. (מצטערת על הנוסח המועתק)

למעלה