Rollercoaster of LOVE

maybemor

New member
Rollercoaster of LOVE ../images/Emo97.gif

לפני כחודש הגעתי לארץ לסופ"ש בכדי לחגוג עם דניאל אחי את בר-המצווה שלו, ובספונטניות של הרגע הלכנו לצנוח קרוב לבית אני דניאל אלכסנדר ואדווארד (שני בני דודים מלונדון ומילאנו) מפה לשם, הולצי וצביקה הסכימו באדיבותם לתת לי לצלם את השלושה קרקע מטוס ואחד באוויר, ורק בגלל שנפלתי משמעותית מהר מהטנדם - יש בקליפ צילומי יציאות בלבד ללא הנפילה החופשית
אז מה היה לנו - גניבת שני שירים של רד-הוט קליפ אחד של ביוויס ובאטהד שעתיים/שלוש משחקים מול המחשב והסלט מוכן -) Click (למי שאין מקודד של Divx אז בבקשה)
צביקה/הולצי/רייניך/אדיר שמיים כחולים ואוהב אותך דניאל, דודי נ.ב. אלון - תמיד טוב לראות את הפרצוף היפה שלך ושוב טנקס עבור התמונה עם ה Vision..

TinyTuli

New member
תשמע... תראה...

אני לא יודעת מה יש לך בקצות האצבעות שכל עריכה שלך יוצאת כזו מדהימה!!! דווקא כשחשבתי שאחרי הקליפ של רובי לא תצליח להתעלות על עצמך אתה עושה דבר כזה ... ביוויס ובאט הד בסרט צניחה?! פשוט אין גבול ליצירתיות שלך! תחזור כבר לארץ (אני באופן אישי כבר מיצתי את הניו יורק שלך...) ותשמור על עצמך ילד מוכשר. מתגעגעת אליך מלאנת'אלפים!!!

elraviv

New member
עוד מישהו שם לב?

מישהו שם לב שתמיד מדריך הטנדם הכי גבוה יקח את הנוסע הכי נמוך ולהפך?
או שזה רק נדמה לי?

berdugo3

New member
דודי , פעם הבאה שאתה מגיע ולא מדבר

איתי חבל לך על הזמן, במיוחד שאתה מעדיף לעשות טרקים מאשר HD , אחלה צניחה הייתה, רק פעם הבאה לכיוון הים ...

WOLKENFLIEGER

New member
סרט גאוני!!!

כבר אמרתי לך שאתה צריך לעשות מזה קריירה! אתה גורם למי שצופה בסרטים שלך לרצות לקפוץ לתוכם, ולהיות חלק מהם

maybemor

New member
טייק מס' 2

ברדוגו - יש'ך דייט לקפיצה, בפעם הבאה שאגיע לביקור (אגב ת'ה גם תמיד מוזמן לפה ת'ה יודע-) וטוב שהבנות גורמות לי להרגיש, שבחירתי בקריירה שגויה. ...LOL גדול (שגם ככה לא כ"כ סגורה על עצמה לאחרונה עם הכל מעריכת-דין, למסחר בנדל"ן ואפילו קלאבר לעת מנוס-) בכל אופן בנוסף לתודות אנצל הזדמנות זו, בכדי להעלות כאן את הגרסה השניה של הקליפ המדובר. קצת מודיפיקציות להילוכים האיטים/מהירים, עוד משחקים בסאונד וכמה ניואנסים נוספים. סורי בנות לא יכלתי להתאפק, פרפקציוניזם רדום...
Blue sky guys דודי.

למעלה