rollerblade fusion x5

below

New member
rollerblade fusion x5

שלום חברים יקרים, עמכם הסליחה על השאלה המפגרת קניתי את דגם הרולרבליידס שבכותרת ב140 יורו בגרמניה (חדש מאינטרספורט) יש משהו דפוק ברולרס האלה שהמחיר זול ? אני יודע בארץ המחיר הכי נמוך שראיתי היה של SEBA ב1200 שקל באלנבי (בלי להזכיר שמות). יש למישהו מה להגיד על הרולרס האלה שקניתי? תודה רבה, מצטער על השאלה הצעירה, פעם האחרונה שהתעסקתי עם רולרס הייתה לפני איזה 10 שנים. דרך אגב, אף פעם לא ניסיתי להחליק בתל אביב, מה המצב הכבישים לרולרס באיזור מעפילי אגוז/גן לאומי ? כי על פניו הם נראים בסדר אבל לא יודע איך ההרגשה על רולרס.

לבלל

New member
אחלה חברה

אם אני לא טועה זה דגם שהוא לנסיעה עירונית וגם פרי סקייט אחלה מחיר

תכףאשוב

New member
דגם טוב, מחיר מצויין

בפעם האחרונה שראיתי כאלה בארץ, המחיר שהוטבע על הקופסה היה 1800 ש"ח. לא מדדתי, אבל לפי הצורה שלו נראה שצריך רגל די חזקה (גלגלי 90 מ"מ, ופריים ארוך יחסית).

below

New member
נושא ריק

תאמת ראיתי את המחיר הזה באינטרנט באיזה חנות, אבל זו הייתה רק חנות אחת (ככה שהם יכולים לדרוש כמה שבא להם) וזה נראה לי יותר מידי טוב המחיר הזה. הגלגלים של הם 80 דווקא. אין מושג אם הפריים ארוך או לא - אני חדש. ישר שאלתי את המוכר מה לא טוב איתם - כי לרולר קשיח זה באמת נראה כמו מחיר נמוך מידי.

Schturman

New member
תשובה

היי קנית רולר טוב. מקוה שגם במידה שלך ולא איזה 1-2 יותר כמו שלפעמים ממליצים ברשתות הגדולות... אתה תהנה מהם... אני גר במעפילי אגוז, כביש בסדר גמור. גם בפארק לאומי מקום נוח וטוב להחלקה.

below

New member
הפסקתי לגדול

תודה לקחתי מידה שלי אפילו אחת פחות אני מכיר שצריך לקחת בדיוק, כי כשהכל חדש הנעל הפנימית מנופחת ואחרי כמה זה זה נהיה דק יותר ונהיה הרבה חופש לא בריא ברולר. תגיד, אין בארץ חוק שאוסר להחליק בכבישים נכון ? במדרכה ?

Schturman

New member
תשובה

יפה שלקחת מידה נכונה... אתה תהנה מרולר הזה. בקשר לחוק - על המדרכה אתה יכול להחליק חופשי, בכביש משטרה לפעמים עושה בעיות למרות שעד כמה שידוע לי לא כתוב על נייר שחור על גבי לבן שאסור לנסוע עם גלגליות על הכביש... יש גם הרבה מידע מעניין בפורום שלנו שגם שם תוכל לשאול שאלות בנושאים שונים..

למעלה