Roland TD 12 KW

bengoavs

New member
Roland TD 12 KW

באקט של יאוש, אני שוקל לקנות את המערכת האלקטרונית היקרה בטירוף. אשמח לשמוע ממכם כמה חוות דעת, לפני שאני קונה נשמה מהשטן. קודם כל מבחינת איכות בלי קשר למחיר, מה הבלאי של מערכת כזו? כל כמה זמן בערך צפויה תקלה? לאיזה תקלות לצפות? ועם קשר למחיר, בטלפון, 'לפני הנחה' שלא ברור על סמך מה נותנים אותה, המחיר הוא 20,400 (!). המחיר בחו"ל הוא 3000-4000$. עד כמה אפשר להוריד אותם? כל חוות דעת נוספת תתקבל בברכה. תודה, בן.

הוליסטי

New member
אזור ה 17000

סוף הדרך של מערכת !!! מבחינת בלאי, אני לא יודע. יש לי כבר יותר משנה והכל פרפקט (טפו טפו). בטח אם תשפוך מים על הפאדים אז אתה צפוי לתקלות
בכל מקרה, זו אחת הקניות הכי טובות שעשיתי בחיי. באמת

S o u l f l y

New member
מחיר 17000-18000 ~

אתה לא חייב לקנות *פדאל* ו*סטנד* להיי אט, אלא יכול לקחת משלך או יד שניה. לגבי האיכות, אחרי חצי שנה בשימוש, יש תמורה לאגרה לדעתי, אבל רק אתה הוא זה שקובע. הערכה שלי, אתה תהנה ממנה בטירוף. דבר נוסף, שאתה יושב בחלילית, ומשחק שם, קשה להנות ממנה ולהבין ת'סחורה שהיא נותנת. שהיא תשב אצלך בבית שבוע שבועיים..ותשחק איתה(בשבועיים, אפשר לתופף המון שלוקחים בחשבון גם תיפוף ב 2 בלילה, בכל זאת אלקטרונית..)..אז תעריך מה היא שווה באמת. על הדרך אני אוסיף שיש גם KITS של תופים שאפשר להוריד למח, עם סאונד קטלני של דגימות סאונד ממערכות תופים בעולם.תעשה חיפוש בפורום על זה.(הקרדיט ל VDRUMS, כל פעם שאני בוחר ת'סט של לארס אולריך ממטאליקה, אני נזכר בו.ולא אני לא אגזוזן .. ). לגבי המחיר המטורף, תבקש כמה שיותר תשלומים בלי ריבית, 10-11 הוא יתן לך, תבוא אליו ביום טוב, ותבקש 18 תשלומים. אם אתה לא קונה בזמן הקרוב, ויכול לחכות, הם יותר נחמדים לקראת סוף השנה, תמיד נחמד להוסיף עוד עסקת מכירה רגע לפני סגירת שנה. בהצלחה, ותעדכן אם התחדשת.

Vdrums

New member
שום בלאי ושום נעליים, את הסט הראשון

שלי החזקתי 4 שנים והוא חי ושלם עד היום אצל תומס. הכל שלם. המחירים של רולנד דומים בכל העולם. אתה בטח לא תשלם מחירון שתסגור עיסקה. כמו שאמרו לפני ברגע שזה יהיה אצלך בבית אתה לא תעזוב את זה וכל יום תגלה משהו חדש. החבילות סטים שיש היום מעלים את הרמה של הסט הזה פי 5.

הוליסטי

New member
שאלה לVDRUMS

תגיד, יצא לך לצאת עם המערכת מהבית לחזרות או הופעות? אני שואל את זה במסגרת הבלאי ...

Vdrums

New member
פעם אחת לחזרה ופעם אחת להופעה.

אין שום סיבה לבלאי כל עוד אתה שומר על הסט, אני קניתי FLIGHT CASE קאסטום, מותאם לכל חלק במערכת (תומס, שים תמונה) הכל נכנס לשם חוץ מהכסא והRACK. לשים כוס של בירה ליד התופים בהופעה זה לא צעד חכם. המלצה שלי, לקחת שנאי נוסף למקרה שמשהו יקפוץ או להחזיק מאריך שיש לו הגנה. קרה לי שחיברתי את הסט והשנאי נשרף והייתי צריך לעשות שמיניות כדי להשיג אחר. בהופעה זה אחלה גימיק, יש לך סאונד מושלם וכמובן אפשרות סנרים/מצילות/פרקשן וכו' לפי הצורך.

הוליסטי

New member
יש קישור לFLIGHT CASES ?

גוגל מוציא המון אופציות. אני יודע שבודגוב הציעו לי בזמנו. אז זה לא היה נראה לי חשוב

Vdrums

New member
אין לי קישור, עשיתי את זה אצל מישהו

באיזה מושב שעושה קייסים ובוקסות לרמקולים. לא זוכר את השם...

S o u l f l y

New member
../images/Emo207.gif לגבי הסרטון הזה, מהודעה קודמת...

http://www.collegehumor.com/video:1762624 בצד ימין, (מהכיוון שלו), הוא מנגן על תופים שונים כאלה, שאין לי מושג איך קוראים לזה, אבל אוהב את הצליל של זה. השאלה היא, האם ב TD-12 יש את התופים האלה, ומה שמם בישראל ? תודה מראש.

S o u l f l y

New member
ליתר דיוק, ב 00:58 בסרטון.(להקל..)

אם אוכל לתופף את הצליל הזה ב TD-12, אתרום חי שקלים לישיבת בשטחים.

TAMIR182

New member
זה רוטוטומס.

אין סיבה שלא יהיה את זה ב TD-12 או בכל מודול מתקדם אחר. אצלי ב TD -10 יש את זה. תחפש או שתשאל בפורום VDRUMS שמה תקבל תשובה מקצועית וכו'.

הוליסטי

New member
נסה את הרוטוטם ולהעלות פיץ'

גם שמתי לב שלאקוסטית מעץ (לא זוכר כרגע. לא בירץ' ולא מייפל. הסוג השלישי) יש טומים גבוהים יחסית.

cheshire catz

New member
אלקטרוניים מאנייקים ../images/Emo3.gif

אבל בואו נראה אותכם דוחפים את הראש לסנר ומסניפים את העץ! אחח,עץ

S o u l f l y

New member
בשביל זה יש ספריי אקליפטוסים של ROLAND

כמובן שיש ריחות נוספים לבחירה, ולא חייב להיות תקוע עם ריח עץ אחד כמו באקוסטית D:

למעלה