Roine Stolt - Wallstreet Voodo -

Rudess

New member
Roine Stolt - Wallstreet Voodo -

אלבום חדש וכפול למלך הפרחים רויינה סטולט, יחד עם ניל מורס! וזה במקביל לאלבום החדש של מורס שעומד לצאת בהשתתפות סטולט,רודס,פורטנוי ואחרים. Roine Stolt - Wallstreet Voodoo new Double Album feat. Neal Morse (ex Spock's Beard / Transatlantic) is scheduled for release on 11.11.2005 via InsideOut Music. Tracklist: Disc One 1.The Observer 11:05 2.Head Above Water 5:25 3.Dirt 8:15 4.Everyone Wants To Rule The World 4:05 5.Spirit Of The Rebel 6:10 6.Unforgiven 3:00 7.Dog With A Million Bones 8:10 8.Sex Kills 7:20 9.Outcast 7:50 Disc Two 1.The Unwanted 9:00 2.Remember 6:55 3.It's All About Money 8:05 4.Everybody Is Trying To Sell You Something 6:55 5.Hotrod ( The Atomic Wrestler) 9:10 6.Mercy 2:40 7.People That Have The Power To Shape The Future 11:05 Musicians: Roine Stolt: Lead Vocal ,Electric & Acoustic Guitars & Percussion Neal Morse: Lead Vocal & Hammond Organ Slim Pothead: Wurlizer Piano,Mini Moog & Hammond Organ Victor Woof: Fender Bass Marcus Liliequist: Drumkit Hasse Bruniusson: Percussion Gonzo Geffen: Congas & Percussion & Loop treatments

Rudess

New member
ובקשר לאלבום החדש של ניל מורס

שנקרא "?" (זה השם). Tracklist: 01. The Temple of the Living God 02. Another World 03. The Outsider 04. Sweet Elation 05. In The Fire 06. Solid As The Sun 07. The Glory Of The Lord 08. Outside Looking In 09. 12 10. Deliverance 11. Inside His Presence 12. The Temple of the Living God Musicians: Jordan Rudess (Keyboards) Mike Portnoy (drums) Alan Morse (guitar) Roine Stolt (guitar) Steve Hackett (guitar)

RamiSun

New member
רק מילה אחת על ההרכב:

וואו - נשמע לי מבטיח סוף. מממ... רק מי הבסיסט טל.

Rudess

New member
בהחלט וואו

אני מניח שכל אחד מהם מנגן ב-2-3 שירים, הרי את הרוב בטח מורס בעצמו מנגן. הבסיסט הוא רנדי ג'ורג', שניגן באלבום הסולו הקודם של מורס, One.

RamiSun

New member
מלך מלכי הפרחים - הקדוש ברוך סטולט

לא רוצה לנוח הבחור...אה?

Rudess

New member
כמו שחזיתי

ידעתי שהוא יוציא אלבום סולו. אחרי שעזב את טנג'נט זה היה ברור שאחרי קאייפה הוא חייב להוציא עוד משהו לפני האלבום הבא של הפלאוור שייצא במרץ 2006.

MajorWinters

New member
ואם זה ילך לפי הנוסחא

לפי היחס הישר בין איכות העטיפה לאיכות המוזיקה... אז זה גם יהיה אלבום מעולה!

אני רק מוודא....

באלבום הזה, בחור בשם גונזו גפן (???) מנגן על קונגאס? נשמע כמו סצנה ממלך האריות. חוץ מזה, כל הכבוד לסטולט, הוא כבר מוציא תקליטים כאילו זה פעולה טבעית של הגוף. לגבי זה שהרבה אלבומים שלו הם כפולים, הוא חייב להוציא את הטיים קילרס ולזקק את החומרים המשובחים לאלבום יחיד. לא יקרה כלום. גם 70 דקות זה מכובד מספיק.

מורנא007

New member
תודה, טל

חדשות טובות מאוד
אני כבר בציפיה לשמיעת האלבום של מלך מלכי הפרחים. נראה כמו פסאודו איחוד של טרנסאטלינטיק.

Rudess

New member
בבקשה אחי

ובקשר לאיחוד, נראה לי שאתה מתכוון לדיסק של ניל מורס (עם סטולט ופורטנוי).

למעלה