ROFL :D

Matrix man

New member
ROFL :D

חחחחחחחחחחחחחחחח קרועים שם בערוץ הילדים בספיישל הזה, המנחים התלבשו מצחיק רק חבל השמתמודדים נראו כמו קוקסינלים כדמויות... תם עידן דרגון בול זי בערוץ הילדים. היה לא רע אם חושבים שוב על שינויי השמות והדיבוב... (**לא להרוג אותי בבקשה**)

gokussj2

New member
האמת כל הכבוד לערוץ הילדים...

תסתכלו על זה כעל משהו שמיועד לילדים יותר קטנים שעדיין לא מבינים כל כך בסידרה , הארגון שלהם וגם התחפושות של המנחים הכל יצא יפה. רק מפריע לי משהו אחד - אפילו בדידוב העברי הם קראו לווג'יטו ווג'יטו אז למה הילד האהבל הזה אמר וגיטו כמו ואגינה?

Matrix man

New member
ולמה לירון לב

אמר שפאן היא הבת של קרילין? תמיד אפשר למצוא טעויות..אין לזה סוף בערוץ הילדים :p

FireZeroX

New member
כן אה? דווקא לירון לב בסדר בכללי...

אבל למה שיגיד שפאן הבת של קרילין? (לפחות הוא אמר קרילין ולא קרירין...) ואם הם יביאו גם סרטים, איך הם יקראו לגוג'יטה?! אוי לא... העולם לא מוכן לזה...

Kenbetah

New member
תגידו אין לכם טיפת הגיון??

אם הם קראו לוג'יטו בשם האמיתי שלו אז גם כן לגוגטה יקראו בשם האמיתי שלו! דרך אגב חבל שלירון לב הרס כשאמר שפאן היא בת של קרירין.. חיחי מניאק! עכשיו כל הילדים הנובים חושבים שפאן היא בת של קרירין אני משתגע!! אוף איזה מעצבן

FireZeroX

New member
ששאלו אותו מה יהיה בג'יטי הוא אמר

שטראנקס גוקו ופאן, שהוא בת של קרילין, יצאו למסע.

Snake Bandage

New member
די, נו, תעזבו אותו

למה שיהיה לו אכפת בכלל מהעלילה של הסדרה? הוא בסך הכל מדובב, התפקיד שלו זה פשוט לדובב את טראנקס. חוץ מזה, גם אם הוא ממש יודע את העלילה, נראה לי שבתקופה הנוכחית הוא קצת עייף מדי בשביל לזכור אותה. הוא הרי במחזמר והכל.

gokussj2

New member
בני זונותתתתתתתתתתתתת לאאאאאאא

הם קיבלו בודוקאי 3 בגלל שהם הרכיבו פאזל מסריח אההההההההההההההההההההההההההההההה גם אני רוצה , טיפשים ערוץ הילדים הורסים את ההפתעה של סופר סייאן 4. אגב קובי אמר משחק מחשב האם באמת זה בודוקאי למחשב?

לא, זה פשוט אומר שהוא לא מבין

מה הוא מחזיק ביד, היה כתוב בבירור PLAYSTATION 2 אבל כנראה בשבילו זה אותו דבר

karish patish

New member
מה נעשה שהיום יש אנשים שצריך ......

לקחת אותם לקומה אנשים היום קרועים אין מה לעשות

ssj38

New member
LOL משחק מחשב

והבת של קרילין עכשיו נובים צפו ואמרו "אומרים קרירין לא קרילין *פרצוף חמוץ* (בטח הוא מדובב אפילו שמות הוא לא יודע)" XD חעח אבל היה סך הכל נחמד ויאי ישדרו את הסרטים

למעלה