ROCK STEADY CREW חוגגים 25!

Syndrome

New member
ROCK STEADY CREW חוגגים 25!

הנה משהו שיוציא לכם את העיניים קצת... הבי-בוי CREW הכי מפורסם שיש שם בחוץ, ROCK STEADY שנולדו בברונקס, ניו יורק והספיקו להסתובב בעולם, להופיע בסרטים מפורסמים וכו´ וכו´ חוגגים בסוף השבוע הקרוב 25 שנות קיום (מאז 1977, מרשים!), והם מציינים את זה בפסטיבל בן 4 ימים שיכלול פסטיבל סרטים בנושא, די.ג´יי באטלז, אם.סי באטלז, קרבות בי בויז/גירלז בינלאומיים, מסיבות גדולות וכמובן הופעות... קבלו את הרשימה (המאוד חלקית) של האנשים שהולכים להיות שם (כאן מתחיל הקטע של הוצאת העיניים): GANG STARR, BEATNUTS, JAZ O, JUST-ICE, MC SHAN, BLACK MOON, SKILLZ, ROCK STEADYCREW, ELECTRIC BOOGALOOS, ZION-I, GZA, M.O.P, DILATED PEOPLES, THE ARSONISTS, NON PHIXION, THE RAT PACK, RAHZEL & JS ONE, C RAYZ WAALZ, PACK FM & TONE DEF, DJ´s: DJ Red Alert, DJ Cash Money, DJ DV 1, TONY TOUCH, EVIL D, CUCUMBER SLICE ונשאלת השאלה.... למה לי יש רק את חוף ניצנים?!!!!
אם במקרה תהיו בניו יורק בסביבות ה25-29 לחודש, אתם פראיירים אם אתם לא שם, הרוב בחינם..! מזל"ט ל-ROCK STEADY!

RiRo

New member
רוצים עוד?

אז ככה .. רובכם לא יודעים מי הם הרוק סטדי אז אני אתן קצת היסטוריה :) הקרו המקורי הוקם על ידי 2 ביבויז: JOJO ו JIMMY D בשנת 1977 בברונקס. זה היה הקרו המקורי של הרוק סטדי אך הלא ממש מוכר... כעבור שנתיים הצטרפו אליו CRAZY LEGS (ומי לא מכיר אותו?) ו LENNY LEN . כעבור כמה זמן הם צירפו גם את : FROSTY FREEZE ,TAKE1,LIL CRAZY LEGS,AND THE PRINCE KAN SWIFT. (סתם לידע כללי.. בברונקס ליל קרייזי לגס וקרייזי לגס תמיד היו עושים באטלים וג´מס עם עוד בי בויז . בהתחלה קרייזי לגס התקבל ראשון לרוק סטדי ואחריו ליל) לאחר שכל הכוכבים היו בפנים אנשים התחילו לשים לב אליהם והמפנה היה בשנת 1981 שבשנה זאת הצלם הנרי קלפאנט (או משהו בסגנון) הציעה להם לעשות מופגע גדול שבאותו מופגע הם גם נלחמו בקרו THE DYNAMIC ROCKERS (עם הבי בוי המפורסם שלהם KID FREEZE שגם נכנס להיסטוריה) לאחר הבאטל מונה קרייזי לגס למנהיג החבורה ואחריו FROSTY FREEZE ו KEN SWIFT . מהרגע שהם התחילו לשתף פעולה (בשנת 1982) עם אפריקה במבטה ולהתחיל להופיע במועדונים הם התחילו להיחשב לקבוצה הכי טובה באזור (במיוחד אחרי שהם קיבלו חסות מאפריקה האיש שהמציא את הZULU NATION) עם הזמן הרוק סטדי הוציאו קליפים לטלוויזיה הופיעו בכל העולם והפכו לקרו הכי מפורסם.. אך יותר מזה! הרוק סטדי השאירו חותם בעולם הברייק דאנס מכיוון שהם היו בין הקרוס הראשונים הם המציאו את רוב ה FOOT WORK ואת הפריזים הבסיסיים ועוד כמה דברים שבינהם הווינדמיל וכו´. התרומה של הרוק סטדי ובמיוחד של CRAZY LEGS ,KEN SWIFT ולאחר מזה MR WIGGLES הייתה עצומה מכל הבחינות : מבחינת הפירסום שהם עשו לברייק דאנס,מבחינת אוצר התרגילים שהם הביאו ומבחינת התרבות שהם עשו. במהלך שנות ה90 אם אני לא טועה הוקם עוד רוק סטדי rock steady jappan שהוא נעזר ברוק סטדי המקורי והקים קרו ביפאן (אין צורך לתאר שהוא בין הקרוס היותר טובים שמה,אישית אני מאוד אוהב אותו למרות שהם שונים מהרוק סטדי במעט) לסיכום: ההתמדה והעשייה של הרוק סטדי גרמו רבות לפיתוח ההיפ הופ : לפיתוח שפת הרחוב , לבוש הרחוב, ראפפינג, אמ סיס וכמובן ברייק דאנס. בלעדיהם היו הרבה סיכויים שההיפ הופ היה נראה שונה לגמרה אם היה בכלל תרבות שכזאת. עד לכאן בעוד הרצאה (ואולי משעממת :) למי שרוצה סרטים עוד מידע וכו´ וכו´ וכו´ מוזמן לפנות אלי 148877302 [email protected] pz

Killa TzzzT

New member
And i have one question

why the fuck i am leaving new york tommorow? by the way all new york is talking about this event. and by the way 3 days ago we saw zap mama and talib kweli preformancing in brooklyn! it was amazing talib did 25 songs from reflection, black starr and some new shit! it was ill!! gtg peace Shiran and Omer

Syndrome

New member
אההההה!!!

אחים שלי אני אוהב אתכם אימים ומקנא בכם.... קשה לי להחליט מה יותר...
סתם, אוהב אתכם יותר
תחזרו כבר יא עלוקות, שקט מדי בלי הרעש שלכם

למעלה