ROCK MASTERS!!

ROCK MASTERS!! ../images/Emo47.gif

(זה נשמע כמו שם של סרט גרוע שמבוסס על להקת בון ג´ובי....) זה הדיוידי שיצא בפברואר 2003 מבית BBC... הופעה מ84........... בכל מקרה, זאת העטיפה שלו ובהחלט יש למה לצפות!

Sid76

New member
DVD

כן, באמת שם דפוק לדיסק. אגב, מי זה הכושי איתם מאותה תקופה?

וולקאם באק דארלינג!

ואם כבר מדברים על דברים ויזואליים.... ב"חור בשחור" מצאתי עותק של ORANGE וSTARING AT THE SEA במשהו כמו 30 ש"ח. כמובן שזה עותק פיראטי ואסור לקנות אותו כי זה גניבה, אבל מצד שני...... ואני בכלל לא יודעת מה לגבי האיכות של הקסטות. אבל בפעם האחרונה שקניתי משהו ויזואלי מהחור בשחור (בוטלג של הופעה של הקיור מ81) זה היה באיכות הכי גרועה ומסריחה שיש. אז סתם שתדעו...

../images/Emo9.gif

אז בסוף לא קנית? בכלל לא ידעתי שיש בחור בשחור וידיואים!
-אזהרה:בהמשך ההודעה מצויים הגיגים וקשקושים לא מבריקים במיוחד שהייתי פשוט צריכה לכתוב ולהוציא החוצה- (אני ממש לא יכולה להתאפק וחייבת להגיד שהשליחות הצליחה! כלומר, החברה שהבאתי לה את sideshow אהבה אותו!
וזה ממלא אותי בהמון המון אושר, כי טעמנו המוזיקלי מאוד שונה, וגם בגלל שהקיור הם מ-מ-ש לא הסגנון שלה. איזה כיף! בקצב הזה אולי יש סיכוי שהיא תקנה לי את דיסינטגריישן ליומולדת [שחל עוד חצי שנה, אבל לא נורא, לפחות יהיה לי אותו. לא נראה לי שאצליח לרכשו בקרוב
]) וסוגריים זה ממש כיף...!

blckswan

New member
orange

יש לי עותק מיותר של אורנג´ מקורי לכל המרבה במחיר. וגם 101 של דפש מוד

סורי...

אבל אני צריכה את הכסף שלי כרגע לדברים אחרים... אבל אני מוכנה לעשות טריידים (עם המעט שיש לי...)

blckswan

New member
הבחור השחור הוא:

אנדי אנדרסון (Andy Anderson) שהיה עם רוברט בThe Top ואח"כ פוטר בגלל שהוא היה אלכוהוליסט...simple as that

Christable

New member
שמעתי משהו אחר

אני דווקא שמעתי שהוא עבר ללהקה אחרת בזמן סיבוב ההופעות באוסטרליה ובמקרה בוריס היה במקום והוא החליף אותו...

למעלה