ROCES?

chemicalSIS

New member
ROCES?

מה אתם אומרים על החברה? איזה דגם עדיף? הייתי במגה ספורט והציעו לי ROCES T-200 ב-699 ש"ח(במקום 1200) מה אתם אומרים על הדגם הזה ומה ההבדל בינו לבין (שעולה 100 ש"ח פחות)T100 וגם,בקשר למידות.הבנתי שצריך להישאר עם אותה מידה.אך כשמדדתי ת' מידה שלי(39-40) זה היה ממש לוחץ ולא נוח. האם לקנות 41 זה בסדר? בתודה מראש.

לקנות לפי הנוחות.

ולא לפי "מספר". זו ההמלצה. ודעתי האישית על רוסס
. (דעה אישית, לא מבוססת. אז מה?)

WinterPerson

New member
מבוססת גם מבוססת!

רוסס הוא רולר לא טוב. דגמי הפיטנס בעלי טכנולגיה ממש לא מתקדמת, ויש להם פריים גרוע לגמרי. לא מומלץ בעליל. פעם הייתה לרולר תקופת זהב עם רולרים מדהימים אבל התקופה הזו עברה לה. אני ממליצה לך על החברות: k2 salomon ולא שום חברה אחרת!

chemicalSIS

New member
המממ,אוקי

ומהחברות המצוינות לעיל ניתן למצוא רולר טוב בסביבות ה-600 ש"ח? אם כן,איפה*? *עדיפות לאיזור השפלה :רחובות,אשדוד,ראשון..

נתן.ל

New member
אני בדעה קצת אחרת

לך על מה שנוח לך.אני מכיר בנאדם שהיה לו K2 והיה לו סלומון אבל כיום הוא נועל רוסס ודווקא מהם הוא הכי מרוצה בעולם.משום מה דווקא הדגם של רוסס מתאים בול לרגל שלו והוא מרגיש מצויין.חוץ מזה, VMC, כאן בפורום, מחליק עם רוסס ואני לא שומע אותו מתלונן ובוכה יותר מידי(בעצם בכלל לא). הדגם שהציעו לך הוא לא רע בכלל ונהדר למתחילים. קח מה שנוח לך הכי על הרגל רק הקפד לא לקחת גדול מידי ובטח לא קטן מידי. עוד על הדגם הזה אתה יכול לקרוא בשרשור שכבר היה עליו כאן.

chemicalSIS

New member
אחלה,תודה.

מה שמדדתי יושב על הרגל לא רע ונראה לי די נוח. ובכל זאת...מה ההבדל בין T-200 ל- T100,האם הוא פחות טוב? ושוב פעם,את הדגם הנ"ל הציעו לי במגה ספורט רחובות.אבל היו להם עוד כמה דגמים שהיו חסרים במידה שלי. על כן הייתי רוצה לבדוק במקומות אחרים.האם ידוע לכם על עוד סניפים של מגה ספורט או רשתות אחרות רלוונטיות באיזור של רחובות?

RieM

New member
נכון מאד ! ../images/Emo45.gif

רוסס
סלומון או K2
הבעתי את דעתי בענין בפירוט רב יותר בשרשור הזה.

VMC

New member
Bottom line..

קנה מה שנוח לך (לכיס ולרגל) אל תתפתה לקנות רולר לא נוחים. החברה לא ממש משנה, רק שים לב שיש חלפים זמינים לדגם שאתה קונה..

למעלה