RIVER PLATE CAMPEON

yoelmati

New member
RIVER PLATE CAMPEON

דווקא בעונה כזו רותחת כמו שהיתה לא אני ולא רועי (כרוני) היינו פה לנושאי הכדורגל של ארגנטינה... אבל ככה זה, שנה עמוסה ביותר ואין לי זמן אפילו לעצמי. אבל הנה בסוף הגיע היום ההיסטורי הזה, וברור שאפשר למצוא זמן כדי לכתוב איזה מילה או שתיים על ריבר. ריבר אלופה! מי היה מאמין שיום כזה בכלל יגיע, אחרי כל הבושות והשטויות שריבר עשתה מאז האליפות ההיא של 2004... וזה עוד בעונה שריבר עשתה את פאדיחת המאה ועפה בצורה ביזיונית מהקופה ליברטדורס אחרי שהפסידה מול 9 שחקנים של סאן לורנצו אחרי שכבר הובילו. כמה ימים לפני זה אותה קבוצה גם הפסידה לבוסטרוס... אבל מה זה משנה, הגיע השבוע הנוכחי (אצלנו עוד לא נגמר השבוע), בוקה עפו מהליברטדורס ביום רביעי והיום היה כ"כ מרגש לראות ולהשתתף בחגיגות האליפות של ריבר שהתארגנו גם פה באחת הכיכרות הראשיות של קורדובה! אז זהו, מקווה לכתוב פה שוב בקרוב. מצטער שהפרעתי לכל מי שלא אוהב כדורגל כאן... חג שבועות שמח! VAMOS RIVER!!! יואל

Shir17

New member
איזה עונה !!!!

דאבל לבית"ר אצלנו , אליפות לריבר בארגנטינה, רק בארסה הרסה קצת עם הפאדיחות שהיא עשתה בלה-ליגה, מכבי ת"א כדורסל מאבדת את הגביע ואת האליפות... מה אגיד ומה אומר , בהחלט שנה ספורטיבית מבורכת מבחינתי !

gallardo

New member
לא נותר לי אלא להסכים איתך

כן ירבו שנים כאלה ואפילו טובות יותר אם ירצה הבורא בעזרתו של גווארדיולה. פגשתי את רועי בים עם מזרון וכוסית של דמעות

arg@00

New member
18.06.08 אבל

אצלנו זה לפנות בוקר של ה - 19.06.08 ואני מקווה שמר איתן לא יעשה לי תיקוני שגיאות כתיב על התגובה הזאת

Shir17

New member
תשתדל להישאר ער

כי אם פרגוואי השפילו את הברזילאים אז אני לא רוצה בכלל לחשוב מה יכולה לעשות להם הסלקסיון :) הגיע הזמן לנקמה הגדולה על גמר הקופה ...

Shir17

New member
אאוץ' ... איזה פדיחה ...

1-1 עם אקוודור ... עדיף שאני אשתוק פעם הבאה ...

למעלה