Ritalin LA

השעועית

New member
Ritalin LA

למישהו יש נסיון עם זה? הרופא אמר לנו להתחיל עם זה, כי עם הרטלין ה"רגיל" כבר לא הולך, בטווח של ה4 שעות הוא כמה דקות מצויין, כמה לא (מרביץ, לא מקשיב וכו). היום ההורים שלי עם הילדים בטיול ואמא שלי אמרה שהיו רגעשים שהוא היה זוועה (הרביץ מאד לילדים). אני מיואשת. פעם שלישית שמנסים משהו ולא עובד. לתת לו עוד (הרופא אמר שאפשר להוסיף לכמות אם רואים שזה לא משפיע לטובה), לחכות עוד כמה ימים עם הכמות של עכשיו (חצי כמוסה)? איזה יאוש עם התרופות. אני כמובן בעד לתת, אבל כל הנסיונות האלה מדכאים אותי.

zivadina

New member
ריטלין LA

הנסיון של חברי הפורום עם התרופה הוא טוב מאוד. יחסית מעט מאוד תופעות לוואי. בכל אופן, קודם צריך למצוא את הכמות היעילה של "ריטלין רגיל". הכמות הנוכחית נראית קטנה מדי. אחרי שתעלו ותווכחו שיש השפעה יציבה לאורך 4 שעות, תוכלו להמיר את המנה בריטלין LA. לידיעתך, ה-LA קיים במינון שנקרא 20 מ"ג (מנה של 8 מ"ג ל-8 שעות), מינון של 30 מ"ג (מנה של 12.5 מ"ג ל-8 שעות), ומנה של 40 מ"ג (מנה של 16 מ"ג ל-8 שעות). כך שחשוב למצוא את המנה המתאימה בריטלין "רגיל", וחשוב לעשות המרה נכונה לריטלין LA. את יכולה לקרוא על התרופה במדור המצורף. הריטלין LA מופיע שם באות ר', וכל התרופות מסודרות שם לפי א"ב.

למעלה