Risk 2210 A.D

ycyclop

New member
מה אני חושב בנידון

קודם כל ברוך שובך, מזמן לא ראינו אותך יש במשחק זה כמה וכמה דברים שאני אוהב בניגוד לשמחק הראשון 1: יש מגבלה של 5 תורות בלבד. אורך המשחק מוגבל, והשחקנים צריכים לתכנן (אפילו לחשוב במשחק ריסק) מה הם יעשו בזמן המוגבל! 2: הוסיפו הרבה טריטוריות שונות מה שמחייב שוב תכנון טוב יותר של סדר פעולות 3: ישנם קלפי פעולה שונים שיכולים להפתיע אבל לפי מה שיצא לי לראות הם לא הופכי משחק, כך שהם מוסיפים ענין. 4: ישנם גיבורים שמאפשרים פעולות שונות (כמו כניסה לטריטוריות שונות שבד"כ לא ניתן להכנס) 5: שיטת קרב דומה אבל יש כוחות שמשתמשים בקוביה של 8 מה ששוב מחייב תכנון קרבות טוב יותר. סה"כ משחק יותר מענין ואני אהבתי אותו. מזמן לא היה לי חשק לשחק risk אבל את risk 2210 אני מוכן שוב לשחק.

תודה ../images/Emo9.gif באמת הרבה זמן לא ביקרתי

איך הקטע עם הזמן משפיע???(נגיד נגמר הזמן מי ניצח?) כאילו אני זוכר משחקי ריסק שלקחו הרבה מאוד זמן...... אבל תמיד היה בהם מנצח. סך הכל נשמע טוב... ונראה לי שלחובב ריסק כמוני צריך ליהיות את זה

ycyclop

New member
נצחון

נצחון במשחק הוא על פי מספר המדינות ורצפים טריטוריאלים. יש 6 יבשות + 3 "יבשות" על הירח + לא זוכר כמה רצפים ימיים קטנים. ויש במשחק עוד כמה מוטיבים קטנים חביבים שאני לא אפרט אבל החלט מוסיפים למשחק

backdoorslam

New member
הצהרה נבוכה

מעולם לא שיחקתי בריסק. ואני עוד קורא לעצמי "חובב משחקי אסטרטגיה-מלחמה". בושה.

ycyclop

New member
יש לך מזל

שאתה בפורום ידידותי כמו שלנו, כי בפורומים אחרים היו מגלים אותך על הצהרה כזו. אנחנו לא נעשה מעשה ברברי כזה. רק נצביע עליך כל מפגש ונגחך קלות

dud3

New member
אני לא אהבתי את ריסק הרגיל בכלל

אז אין לי מה להגיד לך נ.ב אני מעלה תמונה שאני אוהב שתייצג אותי

למעלה