||RISE AND SHINE בוקר טוב אנשים שיהי לנו בוקר מלא ושמחה טוב אני ממהרת לשופינג עם חברות אז תבלו לכם
נ נזנז New member 1/7/03 #1 ||RISE AND SHINE../images/Emo42.gif בוקר טוב אנשים שיהי לנו בוקר מלא ושמחה טוב אני ממהרת לשופינג עם חברות אז תבלו לכם
||RISE AND SHINE../images/Emo42.gif בוקר טוב אנשים שיהי לנו בוקר מלא ושמחה טוב אני ממהרת לשופינג עם חברות אז תבלו לכם
D daydream believer New member 1/7/03 #2 ../images/Emo42.gif בוקר טוףףף ../images/Emo179.gif אני בהכנות לנשף היום...
D daydream believer New member 1/7/03 #3 ../images/Emo42.gif בוקר טוףףף ../images/Emo179.gif אני בהכנות לנשף היום...
S super-cat New member 1/7/03 #4 בוקר מצויין! אני צריכה ללמוד לבגרות באומנות, אבל ביום חמישי it'll all be over (טוב, ואז נשאר "רק" מועד ב' במתמטיקה...) בעעע... אוף, הרסתי לעצמי את הבוקר.. נו טוב, שלפחות לכם יהיה! בוקר טוב! יום קסום! נטלי
בוקר מצויין! אני צריכה ללמוד לבגרות באומנות, אבל ביום חמישי it'll all be over (טוב, ואז נשאר "רק" מועד ב' במתמטיקה...) בעעע... אוף, הרסתי לעצמי את הבוקר.. נו טוב, שלפחות לכם יהיה! בוקר טוב! יום קסום! נטלי
G gali bubi New member 1/7/03 #5 צהריים טובים...../images/Emo9.gif וואו, אני מתחילה להרגיל את עצמי לקום מאוחר... <<לא טוב.. >>