ringtones

Skyller

New member
ringtones

מצאתי את המשימה הבלתי אפשרית- למצוא רינגטונים של וויקד (popular...)! יש איזה מיליונים אבל או שהם עולים בערך 10 דולר או שאני לא מצליחה להוריד אותם לסוג פלאפון שלי (או של אחות. או של אבא שלי. או של אמא שלי... או כל סוג פלאפון מוכר). אז החלטתי להיות מקורית ולנסות למצוא אודיו קליפס (או איך שלא קוראים להם בעברית) של הפזמון של popular. לא מצאתי... ועכשיו אני מסתפקת בחיפושים אחרי חלק חמוד של mungojerrie&rumpelteazer כדי להוריד למחשב ואז להעביר לפלאפון- גם כן לא מצליחה. אז אני מניחה שהשאלה שילהיא כזאת: מישהו מכיר אתר או של רינגטונים מגניבים של מחזות זמר (גם השירים הפחות פופולאריים), או מקום ממנו אפשר להוריד אודיו קליפס (הייתי פשוט מעבירה את השיר למחשב, אבל אז הרינגטון יהיה מהתחלת השיר וזה לא תמיד אפקטיבי)????? או שמישהו ממש גאון מחשבים ויכול "לחתוך" שיר עם תוכנה מתוחכמת כלשהי?

netmaster1

New member
אני יכול לחתוך שיר

איזה שיר ואיזה קטע את רוצה שיהיה הרינגטון?

tommy walker

New member
ובכן

התשובה מתחלקת ל-2 חלקים. אם למישהו יש טלפון סלולרי שלא מתחבר למחשב אז הוא תלוי אך ורק ברינגטונים שקיימים כבר ובד"כ עולה כסף להוריד אותם. למי שיש טלפון סלולרי שכן מתחבר למחשב וניתן להעביר מהמחשב קבצי קול לפלאפון ולהגדיר אותם כצלצולים אז אין שום בעיה. אז פשוט כל דבר ניתן להגדיר כרינגטון. לגבי עריכת קבצי קול אז כמו שטל אמר זה ממש לא בעיה, יש תוכנות שעושות את זה (cool edit לדוגמה). אז טכנית את יכולה גם בעצמך להוריד את התוכנה הזאת ואז לבחור מה "לחתוך" מהשיר או לשלוח את זה למישהו שיש לו את התוכנה.

netmaster1

New member
אם אין לך כבל אני יכול לשלוח לך

בהודעת מולטימדיה תגידי רק מה את צריכה

A CharmedOne

New member
אני מצטער לחלוק עליך

אבל למי שאין סלולארי שלא מתחבר למחשב יכול להעלות את השיר לאינטרנט ולהוריד אותו דרך הסלולארי. כמו שדין עשה עם כל השירים של וויקד!!!

tommy walker

New member
אוקיי

לאיפה בדיוק אתה מעלה את זה באינטרנט? אתה מוריד את זה דרך שליחת SMS או דרך קישור של הפלאפון לאינטרנט? כי גם חיבור לאינטרנט אין לכולם....

A CharmedOne

New member
זה תלוי בגודל של השיר

אם הוא פחות מ-2MB, אז דרך www.2send.us ואז את הכתובות של השיר אני רושם בסלולארי, ומוריד דרך האינטרנט בסלולארי...

למעלה