rinako house

Lady in red2

New member
rinako house

משחק בריחה נוסף: http://www.mylapako.com/rinakohouse/rinako_house.html סופ"ש חם ונעים

tomb boy

New member
איזה ג'וק? ואיזה עיתון?../images/Emo41.gif

יש לי בובת חתול שלקחתי מתוכה את המפתח והכנסתי לתוכה שתי סוללות. תליתי את המראה ואני מחפשת חוט ומחטלתפור את החתול המסכן ולהושיב אותו על הכיסא (זכור לי ממשחקים קודמים)

Lady in red2

New member
בטוח שלא התבלבלת במשחק?

לא זכורים לי כאן שום בובת חתול/מראה. יש לך במסך הראשון את מה שמופיע בתמונה ששמתי?

tomb boy

New member
אהה... אני נכנסתי לקישור שנתת../images/Emo41.gif

ולא המתנתי, פשוט לחצתי על הקישור שהיה שם, וזה הוביל אותי למשחק השני. בכולפון... הרתחתי מים, ושמתי על השולחן את הספל, קפה, כפית וחלב. מצאתי עיתון מגולגל, עט, כרטיס גירוד (?), קופסא עגולה שפתחתי עם הסכין היפני, ושלושה חלקי פאזל (מהארון העליון במטבח, מתחת למדרגות מהקופסא הקטנה, ובסלון על השידה מאחורי התמונה המונחת עליה.) עכשיו די תקועה.

tomb boy

New member
טוב... התקדמתי../images/Emo41.gif

יש לי 4 חלקי פאזל, (הרביעי מהאמבטיה כנראה) כרטיס ורוד שהשתמשתי בו לדלת במעלה המדרגות, אך אין לי מושג מה הקוד (זה דומה ל"כרטיס הגירוד) יש לי משהו שחור שכתוב עליו 2B בכחול. מברשת עם קופסא

Lady in red2

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

מאחורי הדף שקיבלת מהקופסה הירוקה (בצורת גליל) אמור להיות מפתח שפותח את הקופסה הקטנה מחדר הכביסה. את לוקחת ממנה דבק, ומשתמשת בו כדי לתקן את הידית השבורה בארון. ממנו את לוקחת פנקס ומטריה, ומשתמשת במטריה כדי לקחת את המטבע שנמצא מאחורי הקופסאות ליד שואב האבק. במטבע את משתמשת כדי לגרד את הכרטיס ולגלות את הקוד לכרטיס המגנטי לדלת למעלה.

tomb boy

New member
תודה, התחלתי להרכיב את הפאזל../images/Emo41.gif

אבל כנראה חסר לי עוד חלק שאינני מוצאת, כי הוא לא מאפשר לי להכניס אותם לפאזל שעל הקיר. ואינני יכולה להתקדם. אם כך חסר לי עוד חלק ואינני יודעת היכן לחפש.

tomb boy

New member
דווקא שיחקתי בווילון../images/Emo41.gif

לא שיחקתי כנראה מספיק. אבל מה עכשיו? זה לא נתן לי כלום, כי את הפאזל סיימתי...

Lady in red2

New member
אה, את צריכה ../images/Emo58.gif

להוסיף מים לצבע שיש לך (עם המברשת) ולצבוע את הפאזל.

tomb boy

New member
סליחה על הניג'וס....../images/Emo41.gif

אבל... למה אני לא מצליחה לכתוב בפנקס עם העיפרון? אני צריכה חודים או משהו כזה?

Lady in red2

New member
כן ../images/Emo58.gif

תבדקי בדלת הארון השמאלית ליד האסלה (כבר שכחתי איפה זה היה, זה מה שהבנתי מה-walkthrough על המיקום - מקווה שצדקתי).

tomb boy

New member
פחחחח איזו הבלה אני../images/Emo41.gif

זה היה אצלי כל הזמן ולא ידעתי שאלו חודים לעפרון (כאילו B2)

למעלה