Rihanna - HTILY ft. Bisbal- הקליפ!!!!!!!!!!!!

tamir r

New member
Rihanna - HTILY ft. Bisbal- הקליפ!!!!!!!!!!!!

ריהאנה הצויאה גירסה יחד עם הזמר הספרדי David Bisbal [מי?
] הנה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=jrFH1dR9s-c (זה הקליפ עם ריהאנה משולב עם הזמר הזה. שימו לב למשתמש universalmusicspain חברת התקליטים של ריהאנה אבל הספרדית universal music group) השיר ייכלל בגירסה החדשה של GGGB אני דווקא אהבתי בינתיים השירים שייכללו בגירסה החדשה של GGGB הם: If I Never See Your Face Again ft. Maroon 5 שחבל שיצא עכשיו כי זה עלול לפגוע בTAB Take A Bow
Umbrella/Cinderella ft. Chris Brown חבל שנמצא באלבום כי זה ערוך זוועה Hate That I Love You ft. David Bisbal רשום כבר למעלה

מקנזי1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

וואי אני מרגע לרגע יותר מצפה ללכת לטאוור רקורדס ולקנות את GGGB המחודש
[בהתחשב בעובדה שאין לי את הרגיל
] מתאים לה שיר משולב בספרדית
....TAB
.....תמיר Cinderlla עם כריס בראון זה רמיקס מעווווווו
ווווווולה
כמעט כמו אמברלה הרגיל חח....והשיר עם מארון 5 אני צריך להתרגל אליו חחחח הקיצר שתוציא כבר את האלבום שיגיע לישראל ושאני אקנה אותו כבר

tamir r

New member
לא נעלמתי לשומקום:)

רשמתי גם למטה שהכל היה כדי להפעיל תפורום כי הוא היה יבש רצח מקודם

מקנזי1

New member
ריהאנה על שער המגזין "אל" ביוני 2008../images/Emo99.gif

היא מדברת על השמועות של היחסים הרומנטים עם ג'יי-זי, שהתחתן עם ביונסה לא מזמן. רירי אומרת:"טוב, זה מוזר שאתה שואל אותי את זה. אנשים יודעים שזו לא האמת", היא אומרת."אני חושבת שזו שאלה קלישאית, ואנשים יודעים שזה לא נכון, אז אני אפילו לא יודעת למה זה עוד רלוונטי לעכשיו. אני נשאלת על זה כל הזמן ואני כאילו, אתם שואלים, אבל יודעים את התשובה. נמאס לי כבר לענות על זה." אני חייב לציין שפעם ראשונה שהתספורת הקצרה מחמיאה לה והיא נראית כוווווסית-על על השער!!!

מקנזי1

New member
רירי מדברת על../images/Emo27.gifמארון5 והקליפ[+GGGB החדש]

לריהאנה יש גבר חדש בחייה, או יותר נכון חמישה.
זוכת הגראמי לאחרונה הצטרפה לגרסה החדשה של השיר של מארון5 "If I Never See Your'e Face Again". התמונה שפו היא מתוך הקליפ ובה ריהאנה והסולן של מארון 5 אדם לוין צריכים לשחק על המסך אוהבים. "זה היה כיף, אבל קשה להיות רציניים בסצנות המפתות בגלל שאדם ואני חברים", ריהאנה אמרה על התמונה.
"היינו מתפקעים מצחוק בכל סצנה אחרת - זה היה החלק הכי טוב ".
הסינגל יגיע לרדיו ב13.5 ובלה בלה בלה אייטונס שבוע הבא עכשיו לחלק החשוב שמשמח.......
הגרסה הזו של השיר [כי בהתחלה זה היה בלי רירי] יכנס לאלבום המחודש של מארון 5 "שם ארוך...
"[שמגיע ביוני] ולגרסה המחודשת של האלבום של ריהאנה [שימו לב לשם שנגלה אלינו]: "Good Girl Gone Bad: Reloaded" כאילו "ילדה טובה שהפכה רעה:נטען מחדש[בתרגום חופשי
]-------------------שייצא ביולי!!!!!

tamir r

New member
ביולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביומולדת שלי ושלך$@Q#W^E%&*

tamir r

New member
העטיפה של HTILY עם ביסבל

איך הוא נתקע ריהאנה לא רצתה לצלם איתו מחדש קליפ

מקנזי1

New member
תמיר ד"א אתה בטוח שזה מאושר..?

פשוט הסתכלתי שוב בקליפ והם לא צילמו ביחד שום סצנה פשוט יש קטעים שהיא מאחוריו ברקע וכל הקטעים שלה מהקליפ הרגיל אז כאילו אתה בטוח שזה הקליפ ושזה בכלל סינגל מאושר...

tamir r

New member
כן

אתה יכול לבדוק בויקיפדיה חוצמזה זה קליפ שנערך על הקליפ של ריהאנה והוא רשמי (שים לב - שם המשתמש הוא universalmusicspain זה החברה של ריהאנה רק הספרדית (חברה עולמית) רשמי לגמרי הוא גם יצא כסינגל בספרד

למעלה