Rhythm of the Night

Penny s

New member
Rhythm of the Night ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

לכל מי שלא קיבלה דבר לוולנטיין [וגם לכבוד יום ההולדת של אלן] מצורף הקישור הבא: אוסף של קטעי סאונד ווידאו של אלן ריקמן
חברה שלי שלחה לי היום את הקישור המבורך הזה
הבחורה שהכינה אותו פשוט מלכה [*סוגדת*] היא ערכה קטעי וידאו, מסרטים שונים של אלן, בצורת וידאוקליפ: בידקו את הקישור השלישי RotN
אז אחרי ששטפתן עינכן בהתגלות השמיימית הזאת יש גם אתגר: מי יכולה לזהות את כל הקטעים המופיעים לפי סדר - מאיזה סרט הם לקוחים? אני הצלחתי לזהות רק שני סרטים, אבל זה בגלל שאיבדתי את ההכרה כמה פעמים באמצע הקליפ
הפסקול מקסים ומי שרוצה יכולה לעשות sing along עם הlyrics

מלאכית16

New member
אלוהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo110.gif

*אנחה* *נמסה* *מאבת שפיות* *מאבדת הכרה* אוי......זה פשוט אלוהי....*מזילה ריר* מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!! *נמסה* השיר כל כך מוסיף...אבל הקטעים מושלמים... איך קוראים לשיר הזה?

Penny s

New member
Rhythm of the Night של Loona ../images/Emo15.gif

עדיין לא זיהיתי את כל הסצנות, אבל אלן פשוט מהפנט - אני חייבת לראות את הקליפ שוב ושוב
יש את הקטע שהוא עומד לא מגולח, בג'קט ארוך וצעיף, מרים גבה ומסתובב - מאיפה הקטע הזה?

Penny s

New member
אופסי..תיקון לקישור..../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

זה מה שקורה כשצופים יותר מדי באלן מרקד על המסך..
הנה הקישור לשיר של Loona.

I n n u e n d o

New member
אני יודעת מאיפה זה

בעברית הסרט נקרא "נערות שעשועים" ואלן משחק שם צייר מוכשר שנהיהיה בלש משהו כזה מאוןד נחמד הסרט

Fantine

New member
אהההה! *מתפגרת* ../images/Emo85.gif

הוא פשוט אלוהי!!!!
תראו את זה ברזולוציה נמוכה
לא זיהיתי את כל הסרטים, רק את "נשיקת הבוגד" ואת "מייקל קולינס"

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo99.gif|נמס|*מתעלפת*

מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם מ-ה-מ-ם וחלק מהסרטים (לפחות) הם:הארי פוטר, מת לחיות, רובין הוד נסיך הגנבים, דוגמה, close my eyes , in demend.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאופסי../images/Emo9.gif התכוונתן לשני...

אז הסרטים הם: נשיקת הבוגד, מייקל קולינס ונערת החודש...

Minerva

New member
*מתאבדת*

אני לא יכולה לשמוע את זה במחשב הזה.....
אצטרך לחקות שהמחשב השני ירגע........

Dracos girl

New member
או מיי גוד!!! ../images/Emo99.gif

זה כל כך מדהייים!!! דיי, הוא פשוט...פשוט...אין לי מילים!! זה כל כך טוף! זה פשוט מראה כמה הוא שחקן מעולה! מלא סרטים בסרטון אחד, מראים את התפקידים השונים ששיחק... פשוט בצורה נפלאה!! מדאאאים!! (מזכיר לי את מה שעשיתי לאינויאשה..
)

מלאכית16

New member
זה רק אני או ש...../images/Emo110.gif

הוא סקסי בכל מצב אפשרי?! כשהוא מחייך, כשהוא כועס, כשהוא אדיש, כשהוא רע, טוב, רוקד, מחבק, אוהב, פגיע, מגוע...... הוא פשוט...מושלם...*נמסה*

מלאכית16

New member
אה....עכשיו אני רגועה../images/Emo110.gif

מחר יום הולדת...מחר יום הולדת...מחר יום הולדת ל-(יש לקרוא מהר מאוד ללא נשימה באמצע
)בן האדם הכי מושלם בעולם.... וחוזר חלילה....

Penny s

New member
גאד!עברה לי מחשבה מפחידה עכשיו../images/Emo15.gif

בראש.. נכון רשמנו בכרטיס הברכה לאלן את הכתובת לפורום? אז תארו לעצמכן שאלן משתעמם יום אחד ומחליט לשוטט באינטרנט וסתם נראה לו מגניב לראות מה רושמים עליו בפורום הישראלי , אז הוא לא מבין מילה אבל כל מה שהוא רואה כל משפט שני זה:
וכל מיני סימנים מוזרים שאפשר לפרש אותם בכל מיני דרכים סוטות ומשונות, שאני לא מנסה לחשוב אפילו מה יעבור לו בראש...
בעצם.....אני כן!
|מוווואאאהההה!|
Alan, darling, if you're reading this then don't worry - under no circumstance does this message contain any naughty and/or unpure thoughts about you

Minerva

New member
../images/Emo6.gifגמני חשבתי על זה!!../images/Emo6.gif

וזה דווקא מוצא חן בעיני...

I n n u e n d o

New member
To Alan : ../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

that it now he can see it all! :}

למעלה