RGB SETTING

evilplate

New member
זה תלוי בטלוויזיה שלך. שלי על Limited

כי הטלוויזיה לא תומכת ב FULL ואם אני עושה FULL דרך הפס4 אני מקבל שחורים מרוסקים.
Automatic אגב לא אומר שזה בהכרח על Limited, הסוני מנסה לזהות לבד במה הטלוויזיה שלך תומכת ולבחור ע"פ זה, יש כאלו שהסוני בחר להם גם FULL כשזה על Auto, אבל הבנתי שלפעמים המנגנון דפוק ולא מזהה נכון ועדיף ידנית לבחור FULL אם הטלוויזיה תומכת והסוני לא זיהה.

מישהו 2

New member
זה אמור להיות מקביל להגדרה של HDMI BLACK LEVEL

שיש בטלוויזיה?
&nbsp
אני יכול להשים את זה על low או Normal . אם זה על low וה-PS4 על limted זה נראה לי שווה ערך אם אני אשים את הטלוויזיה על Normal ואת ה-PS4 על FULL .
&nbsp
אין לי מושג אבל מה עדיף, ללכת עם ה-LOW של הטלוויזיה או ה- FULL RGB של ה-PS4 חח
אם שניהם LOW\FULL אני מקבל שחורים מרוסקים כמו שאמרת.. ואם שניהם NORMAL/LIMITED (=הגדרות ברירת מחדל של 2 המכשירים) אז התמונה דהויה ביותר.

evilplate

New member
יש לך דגם טלוויזה יחסית חדש?

בכל אופן זה קצת כאב ראש העסק, פשוט שים את ה PS4 על FULL ותבדוק עם הטלוויזיה בין LOW ל NORMAL אם השחורים מרוסקים, נסה גם לשחק עם התמונה קצת, לפעמים צריך להוסיף בהירות וכו'
תשתמש בתמונה הזו לבדיקה:
http://nicolaspeople.com/ch3rokeesblog/wp-content/uploads/2008/01/fullrgb_test.jpg

אם השורה העליונה בלתי נראית בשני המצבים בטלווזיה וגם אחרי שניסית להוסיף בהירות וכו'- אז תחליף ל LIMITED בסוני ושוב תשחק עם התמונה בטלוויזיה וכו'

למעלה