RG59 VS RG58?

yamigo

New member
RG59 VS RG58?

איזה כבל עדיף לחיבור לסורק? RG 58 או RG59?

CableGuy

New member
לפני שאתה שואל שאלות...

תנסה לחשוב עם הראש, ולראות בספרות ובדפי נתונים.... בימינו יש אינטרנט RG59 הוא 75 אוהם RG58 הוא 50 אוהם עכשיו תפתח ספר של הסורק ותחפש במפרט טכני את עכבת הכניסה של האנטנה.

mot264

New member
קיבלת תשובה חלקית

כבל RG58 הוא כבל שהעקבת 52 אוהם כבל RG59 הוא כבל שהעקבת 75 אוהם. כל התקשורת רדיו מבוססת ברובה לעקבת של 50 אוהם אשר תואמת לכבל RG58 תקשורת שלה בדרך כלל 75 אוהם מיועד לתקשורת וידאו מכל סוג שהו, כך כדי לקלוט שידורי טלויזיה או העברת התקשורת של וידאו של מצלמות וכו". המספרים האלו הוא סטנדרט שהתבסס עם השנים. למקרה שלך כל סורק כאשר מסומן במחבר אנטנה אז העקבת צריכה להיות 50 אוהם. מוט 264

CableGuy

New member
למה אתה הורס?

ד"א RG58U הוא 50 אוהם.... אבל צריך שבן אדם יחשוב קצת עם הראש. בשביל זה יש ספרות... ככה לומדים יותר טוב ומבינים גם....

mot264

New member
כעובד נקיון

אני לא אוהב להשאיר לכלוך ראה קישור שם תראה שכבלים אלו יש להם אפיצות של +- 2 אוהם

yamigo

New member
.

CABLEGUY פורום משמש אנשים כדאי לשאול שאלות וכדאי להדיין בדברים.. אני מציא לך שתשאר בפורום ה"מת" שלך...

CableGuy

New member
לידיעתך אין לי כל קשר לפורום השני

אני לי כל קשר לפורום אלחוט וציוד קשר - אולי רק הכינוי דומה אבל אם העיפו אותך משם סימן שזה בצדק

CableGuy

New member
אהה ודרך אגב.

יש שם מלא קישורים לספרים שאני בכל אופן הייתי ממליץ לך לקרוא אולי זה היה עוזר לך והיה עונה על רוב השאלות שלך

למעלה