revenge

ENIGMA

New member
revenge

יש לי ילד בכיתה שתמיד כשאנחנו מדברים אז הוא משחק כאילו הוא הידיד הכי טוב שלי ואז מאחורי הגב הוא תמיד יורד עליי ומדבר עליי! בתחילת השנה הוא סיפר לכל השכבה שאני רוצה לשכב איתו?! ואתמול מישהו שם לי נעצים הפוכים על הכסא (לא, לא ישבתי עליהם) וישר חשתי בו ונחשו מה? לאחר ברורים משויימים גיליתי שזה הוא עכשיו אני רוצה לנקום בו ובדרך מקורית ביותר!! בבקשה על תציעו: תפתי אותו, תפשיטי אותו וכשהוא יהיה התחתונים תצלמי אותו! תודה אניגמה

PsiChO

New member
השפלה...

תחשבי על הדרכים שהכי ישפילו תא אותו בן אדם בבפומבי למשל תקחי אותו לשיחה ``לבד`` אבל באמצע החצר במקום שמלא מלא אנשים רואים, ואז פתאום תצעקי אני בחיים לא ירצה להיות חברה שלך עם הזין הקטן שלך או משהו בסגנון הזה ותתני לו את הסטירה של החיים שלו... אני בטוח ש אף אחד לא ישכח את זה במהרה... בכל מקרה הכוונה היא להשפלה פומבית. כמה שהוא יהיה יותר מושפל יותר טוב... ותודיעי אל ההתקדמות אני ממש רוצה לשמוע...

black soul

New member
אני חושבת שזה יכול לעזור

אבל לדעתי - נקמה - זה לא הפתרון אולי פשוט להתעלם ממנו או משהו או לדבר איתו על מעשיו ולנסות לפתור את זה בדרכים יותר שקטות ומלבבות אם הוא לא יבין אותך - כנראה שיצטרך טיפול פסיכולוגי או משהו... black soul

poosi cat

New member
שמועות ונקמות אחרות

שמועת אחותי שמועות הדרך הכי טובה להתנקם במישהוא היא להפיץ עליו שמועות זדונית ומגעילות זו הדרך הכי טובה מכמה סיבות: 1 פשוט וקל 2 לא צריך יותר מידי אומץ 3 אם את רוצה לנקום בו בלי שהוא ידע שזו את ולא ירצה להחזיר לך אז זו הנקמה האידאלית 4 שמועות זה דבר שתמיד עובד - את לא יכולה לפספס 5 זו נקמה ממש כואבת לדעתי כל מה שאת צריכה לעשות זה להמציא משהוא שממש ישפיל אתו אבל גם משהוא אמין זאת אומרת תמציאי עליו משהוא שמתאים לאופי ולהתנהגות שלו ותספרי את זה לכמה אבל כמה שיותר אנשים... תנסי לספר להם גם משהוא בנוסח ``תזהרו ממנו כי...`` וזו שמוע שבדרך כלל גם עוברת הלאה - כי האנשים ``שתזהירי`` אותם ממנו יזהירו גם אחרים.

למעלה