Resurrection

zoetrope

New member
Resurrection

שלום לכולם על סיפון הגלקטיקה. במקרה הקלוש שלא שמתם לב, נעדרתי להרבה מאוד זמן, בעיקר בגלל בעיות אישיות. לא, לא נחטפתי ע"י סיילונים אבל אף פעם אי אפשר לדעת... בכל מקרה אני מפלס את דרכי חזרה ואני זקוק לכל עזרה אפשרית להחזיר את הפורום על הרגליים. יש לו המון פוטנציאל, ולצערי הוא היה יתום זמן רב, ללא יכולת לתת בסיס טוב לקהילה. אשמח מאוד לקבל הצעות ורעיונות ואפילו תלונות כדי שאוכל לשדרג את המקום הזה כמו שצריך. מה חסר לכם, מה הייתם רוצים לראות? האם יש מצב למפגש מגבש בעתיד הלא רחוק? לגבי פעילות חוץ-פורום, אני עובד על אפשרות להקרנה של גלקטיקה בכנס המד"ב הקרוב, עולמות, ואשמח אם תוכלו להגיב לשרשור הזה בנידון, כלומר, הפרקים שהייתם רוצים לראות (המיני כדי להכיר לקהל הרחב או פייבוריטים מייצגים) ואפילו מחיר שהייתם מוכנים או לא מוכנים לשלם על התענוג/סבל/חוויה/אחר. ואם יש רעיונות ל"פינות" או תוספות או שינויים, אפילו אם זה משהו קטן, העלו אותם לכאן כדי שאחרים יוכלו להגיב ואולי גם לפתח. בכל מקרה, אנסה להעניק לפורום את תשומת הלב שמגיעה לו, בתקווה להחיות אותו. ונספח קטן: קצת לפני שנעלמתי בחלל התכתבתי עם אמיל סמית', מעצב האפקטים של המיני-סדרה, לגבי התארחות בפורום אך לדאבוני הוא נכנס לפרויקט חדש ומאז לא שמעתי ממנו. אם יש לכם אורח חלומי שהייתם רוצים לראות כאן, כיתבו פה ואנסה כמיטב יכולתי לגרום לזה לקרות. So say we all...

אלוניס

New member
ברוך השב../images/Emo13.gif

ואני מקווה שהכול שוב על מי מנוחות. לפי דעתי נוכחות מנהלתית תמיד עוזרת
וגם נראה לי שהמצב כרגע לחלוטין סביר ובהתחשב בזה שבארץ כרגע לא מוקרנת העונה השלישית - דווקא כן יש כאן אקשן. לעיתים אני נתקפת בפרץ של קנאה כשאנשים פותחים שרשור על פרק חדש ולי לוקח לפחות שבוע לגלות אותו איפה שהוא. אני מניחה שאפשר לנסות להחזיר דיונים על-פרקיים שלא יכילו בהכרח ספוילרים למעבר לסוף עונה 2. ופרק מומלץ להקרנה - לפי דעתי פרק שהכי יכניס לשוונג הוא פשוט "33". ואולי המיני סדרה לפני.

zoetrope

New member
33

עדיין אחד המדהימים ביותר. מסכים איתך לחלוטין. לגבי דיונים - יש סיכוי שתזרקי לנו איזה כתום על-פרקי?

אלוניס

New member
אפשר נושאים ברומו של עולם

כמו כל הקטע של נשיאה (במיוחד לאור המציאות עם הילארי שרצה לנשיאות) או דברים מצחיקים קצת אבל כן מעניינים כמו העניין שהשירותים הם יוניסקס. אמנם הרעיון לא חדש וגם לא במיוחד מד"בי כי היה את זה כבר באלי מקביל למשל. ובכל זאת - בהקשרים צבאיים שמוכרים לצופה הישראלי דווקא יש הקפדה לא מועטה על הפרדה. ואותי מאוד מעניינת העובדה שאיך שהוא לא באמת מוסבר איפה היו כל הכוכבים (קולוניות). כלומר בסדרה הדגש הוא על קפריקה וגם הכוכב החדש נקרא ניו-קפריקה. עד שלי לפחות נוצר הרושם שהקולוניות היו על כוכב אחד וקפריקה הייתה יבשת עליו. כלומר אם הרעיון שהיו 12 כוכבים שונים בא מסדרת המקור - לא כך זה מוצג בסדרה החדשה. האם זה מטעמי חיסכון בהפקה?

למעלה