Results from Givat Haim

nickyw

New member
Results from Givat Haim

Does someone know when the result from last Saturday competition in Givat Haim will be posted? I can't see them in the nivut.org.il webpage. Thanks, Nicky

IlanShacham

New member
שאלה מצויינת...

ממש לא ברור העניין הזה, בעיקר לאור העובדה שבסוף הניווט כבר ראיתי אותם מקלידים במרץ את התוצאות למחשב. אם יש איזה בעיה ספיציפית או ערעור או משהו תמיד אפשר לפרסם את התוצאות עם סייגים, או לפחות לפרסם את התוצאות של כל הקטגוריות בהן אין בעיות. אם יש בעיה עם העלאת התוצאות לאתר האיגוד תמיד אפשר להעלות אותן לכאן בינתיים. הזלזול הזה במתחרים ממש מעצבן, וכבר אמרתי כאן בעבר שכל עוד יומיים אחרי תחרות עדיין לא יודעים את התוצאות הספורט הזה לא יוכל להתקבל ברצינות.

eytan amiaz

New member
טעויות בקטגוריות ובתוצאות

במבט מהיר אני מזהה מספר טעויות. למשל, ניצן הר לבן שייך לקטגוריה שלנו (H35). כמו כן אני חושב שעמית הגיע 4 דקות אחרי אריק שור ולא 19 כפי שרשום, אבל אולי אני טועה. לגבי שיוך לקטגוריות שונות, זה כבר קרה בעבר וכנ"ל גם שיבוש שמות. את שני הדברים אפשר לפתור (רישום דיגיטלי והדפסת מדבקות לכרטיסים). זה יכול לעזור לקדם במשהו את הענף הרדום הזה המושך, נכון להיום, קומץ משוגעים לדבר או כאלה שבאים לעשות קצת כושר.

UDYM44

New member
יש טעויות בתוצאות

אני הגעתי אחרון 2:31בקטגוריה שלי ולא כפי שפורסם

יש עוד טעויות בתוצאות

זינקתי 2 דקות אחרי אבא שלי, ופגשתי אותו בנקודה 12 שם עקפתי אותו והוא הגיע כ10 דקות אחרי, אז איך זה יכול להיות שהוא עקף אותי ב4 דקות בתוצאות? זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה השנה,שלא מחשבים נכון את הזמנים, במגידו כשקיבלתי את הזמן הסופי שלי יכלתי לשנן את התוצאה בע"פ,כי זינקתי בדיוק ב9 כך שלא הייתה לי בעייה לזכור, אבל כשתלו את כל הכרטיסים הוסיפו לי 10 דקות (עשיתי 1:39 בערך והיה כתוב שם 1:49 אם אני לא טועה) למזלי שמתי לזה לב ואמרתי להם, היו יורדות לי על זה נקודות יקרות מאוד אם לא הייתי שם לב. אז בבקשה, תבדקו את הכרטיסים שוב, ותתקנו טעויות בזמנים.

למעלה