RESHo מה קורה איתך???

שאייאן

New member
RESHo מה קורה איתך???

מנהל הפורום היקר...הריני להודיעך בצורה חד משמעית כי אני דואג לך פצצות....דבר שתף אותנו בחוכמתך...אל תגיד לי שטבעת ב80 פלוס המסכנים שהיו בסופשבוע תחזור אלינו....
אם שותים לא צמאים

TTRI

New member
אחי זה לא הצדיק ישעיהו זה מנהל פורו

ם! חחח אצה מדבר כאילו הוא אחד מהרבנים הגדולים בעולם ..... " שתף אותנו בחוחמתך" חח.. . וש שלא תחשוב שני יורד עליך ...... אני פשוט אומר ...... בטח אין לו אינטרנט או שהוא נסע לכמה ימים .....

resh0

New member
לא נסעתי לשום מקום, הלוואי...

ואכן היתה לי תקלה באינטרנט. היאוש מעט תקף אותי כי הגלים באשדוד ב"מכה" האחרונה לא היו כלבבי. המים מאוד חמים, הים מאוד מאוד מאוד חלש, הגלים הגדולים יחסית בד"כ סגורים והרוח ששלטה בימים האחרונים מנעה ממני לגלוש במקום האהוב עלי. יולי אוגוסט הם חודשים רעים בשבילי, הילדים בבית ודורשים המון תשומת לב, הרבה ילדים בתוך הים, עוד 10 ימים למנייק... אגב: לגבי "חכמתי" יכולות להיות השגות. אבל נסיון...23 שנים בים זה די הרבה. על כל מקרה, במה שאני לא בקיא אני לא מתבייש להגיד: "אני לא יודע" במקרה שכזה אני נהנה ללמוד ממכם.

flitzer

New member
לא יפה המנהל שמח שאנחנו עצובים../images/Emo70.gif

עוד 10 ימים למנייק
לא יפה

resh0

New member
יבוא יום ותרגיש כמוני.

אני למשל הייתי צעיר מרגיז, כזה שקיבלתי מכות מכל הגולשים המבוגרים של אז. לא יכולתי לראות גולש תופס גל יפה (ואז הגלים היו יפים וגבוהים), בלי לעלות לו על הגל! הייתי חוטף מכות, סטירות, צעקות, הפוכות, איומים ועוד ו... והייתי מפריע עוד פעם... היום אני יותר רגוע ולא מפריע לאחרים. גם כאשר צעירים מפריעים לי, לא אעז להרים יד. לגולשים המבוגרים יש דפקט במוח, כזה שכל הזמן מחזיר אותם אל הימים בהם גלשו על גלים אמיתיים... תבינו אותנו.

TTRI

New member
חחח .....

היית ילד מניאק כזה.......... סתם בצחוק...... למה לא נתת לאחרים להגלוש גל ? ואיך מנעת מהם ?

zvikel

New member
חבל שלא אהבת את הסוול האחרון

אני לא יודע איפה גלשת בדיוק (אולי חוף סגור או משהו) אבל יום חמישי היה גל חזק בחוף שבו אני גלשתי. ובקשר לזה שאתה אומר שכבר אין גלים יפים בימינו לדעתי זה הכל בראש כשהתחלתי לגלוש גל ש 40 יפה ופתוח היה נראה לי סוף העולם וחשבתי פעמיים להיכנס למים. היום גם ביום חמישי הרגשתי שהגל הוא לא משהו ולמרות שהיה גובה רציתי עוד.. ככה זה כשמשתפרים תמיד מחפשים יותר. ותמיד נראה שגובהה הגל יורד עם השנים למרות שלדעתי כלום לא משתנה גם ראיתי קצת תמונות מהעבר של גולשים ואם לוקחים בחשבון שהתמונות צולמו בימים שנחשבו טובים פעם ( גם היום אף אחד לא יצלם בגלים של 30-40, תסתכל ב www.wannasuf.com אפשר לטעות שישראל זה צרפת או משהו לפי חלק מהתמונות שם) אז לא הרבה השתנה בעצם

resh0

New member
פעם היינו שוקלים להכנס למטר...

זכורים לי קייצים שלמים של 2 מטר כל יום!!! לפעמים הייו נחים במטר וחצי יפה, כי ידענו שבערב יהיה 2 מטר וחצי יפה... היו לנו גלשנים ששוקלים טון (בערך) עם חרב אחת, הגלים היו כל-כך מושלמים, עד שלפעמים היינו הולכים לחופים מיוחדים כדי להתכסח במתכוון... מעל ל 3 ימים בלי גלים, זה היה קטסטרופה!!

למעלה