resh0....

odedi80

New member
resh0....

להלן החדשות היישר ממאל-פאיס: בימים האחרונים הגיע לאיזורינו סוואל אדיר שמביא עימו גלים בסביבות ה-3 מטרים.לפי הערכות המקומיים, גובה הגלים עלול להגיע בימים הקרובים אפילו עד ל-5-6 מטרים (אכן פחד מוות...) אתמול נכנסו לים רק 4 אנשים, מתוכם 4 ישראלים ולמרות היסטריית ההימורים שהלכה בחוף, ארבעתם יצאו בחתיכה אחת-כמובן אחרי שהם חתרו כמו מטורפים 40 דקות כדי לעבור את השבירות המאסיביות מרביתם תפסו גל אחד ויצאו החוצה לסדר את הנשימה... לעומת זאת בפאבונס (דרך אגב, סחטיין על התמונות, חבל שלא שמת אחת של רוב מצ'אדו) דווח על גלים של 5-7 מטר.צ'יטו חוגג עכשיו עם החברות האמריקאיות של הגולשים שטובעים ברגע זה ממש... אני שוקל לנסוע לטמרינדו לכמה ימים כי פה הים ממש בלתי ניתן לגלישה. נראה כבר. יאללה, תעשה חיים ותעשה דיאטה.

resh0

New member
אז ברחנו בזמן...

מסתבר שגם אלון תפס מחלה בדומה לזאת שאני קיבלתי. בנתיים יש לי בעיה לשלוף תמונות מתוך הווידאו, כי הקלטת בפורמט NTSC וכרטיס הוידאו שלי לא יודע לפענח את זה. אולי אתה מכיר דרך להפוך קלטת NTSC ל PAL ? פאבונס 5 מטר!!! אלוהים... 3-4 מטר, הייתי חוגג! 5? נשאיר לצ'יטו... תהנה חביבי! ואם יהיה לך מזל, אל תפספס את סלע המכשפות. תגיע לטמרינדו, כנס ברחוב הראשי ל WICHES ROCK CAMP , שם יגידו לך באם צפויים גלים, שם גם יסדרו לך סירה מפלייה דל קוקו אל הגלים מהיפים בעולם. דש.

למעלה