reset...reset...reset

FlameBoy

New member
reset...reset...reset

בעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב. ניסיתי לעשות חיפוש אך לא מצאתי פתרון... משתמש בפאלם Vx, DateBk4 (V-4.04,s3) and L-III. כמעט בכל פעם שאני מכניס הודעה חדשה ליומן, נופל הפאלם ומופיעה הודעת reset על המסך. לעיתים גם זה לא עובד וצריך לעשות reset בגב המכשיר. הסרתי את הדייט בוק 4 והתקנתי מחדש, אך לצערי הבעיה לא נפתרה. אשמח לכל עיצה או פתרון תודה מראש לכל מי שיעזור

פגישה "מקולקלת"...

קרה לי.. היתה פגישה מסויימת שעד שלא העפתי אותה קיבלתי crash אחד אחרי השני. לא יודע איך מזהים אותה. אני עשיתי Export לכל הפגישות והחזרתי רק את העתידיות אחת אחת (עבודת נמלים) ונפתרה לי הבעיה.

../images/Emo6.gif אהבתי את המינוח ..

פגישה מקולקלקת ! אפשר אולה להפוך אותה ולהסתכל על התאריך מתחת !
The Colonel

נסה את הפתרון הבא דרך palmgear

dbScan fixes Datebook DB errors. If corrupt records are found, they can be removed. This utility will be especially useful to people using new or beta versions of conduits or application programs that enter or modify data in the datebook database. התוכנה חינמית - הקש בפאלם גיר: dbScan והורד התוכנה. בהצלחה.

hunt

New member
נכון , זה קורה המון פעמים , והפתרון

"תרד" לגירסה הקודמת , כלומר גירסה 4 בלבד לא 4.04 ולא אחרת. אחרי שבועות רבים של reset´im ונסיונות אין ספור למציאת פתרון, זהו פתרון שהכי מתאים . מאז השינוי לא נתקע. בברכה.

למעלה