RESCUE ... נגד התקפי חרדה?

הכו2שת

New member
RESCUE ... נגד התקפי חרדה?

מישהו המליץ לי עליהם, כטיפול נגד התקפי חרדה.. בגלל שאני מעדיפה דברים יותר טבעיים כמה לדעתכם זה יהי יעיל? http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=178&ArticleID=184

lightflake

New member
זה לא רציני

אם את רוצה טיפול רציני לא קונבנציונלי אז רק הומאופתיה קלאסית

הכו2שת

New member
מה זה הומפאופתיה?

ו.. אני נגד תרופות אני מהילדות לא הולכת לרופאים, רק תרופות סבתא.. פשוט אני כבר לא יכולה לשלוט בזה בשום דרך אחרת זה הורס לי את החיים...

דודי 2002

New member
חבל שזה יהרוס לך את החיים

עם הומופאתיה, פרחי באך, ותרופות סבתא אפשר להסתדר בבעיות קלות, ישנם בעיות שההומופתיה לא תפתור אותם, בשנים קדמוניות התמותה ממחלות היתה גבוה מאד ולא בגלל שההתפתחות ב``תרופות הסבתא`` היתה קטנה, אלא בגלל שהרפואה הקבנציונלית היתה פחות מפותחת מהמצב היום, כך שלטעמי לא לגשת לרופאים ולרוץ למומחי תרופות הסבתא זה פשוט מגוחך ויתכן שיש לסוג אנשים אלו גם איזה תרופת סבתא, תבררי :) דרך אגב אם את מתעקשת דווקא על טיפול טבעי את יכולה גם לנסות את מזלך בפורום ``רפואה משלימה`` ואולי גם בפורום ``תרופות סבתא`` כאן בפורטל תפוז.

יש מספר רב של אפשרויות ברפואה האלטרנטיבית

מרבית הטיפולים לא הוכחו מדעית- בודאי שלא ההומאופתיה כדברי הכותב למעלה. להתקפי חרדה יש טיפולים תרופתיים משובחים ברפואה הקונבנציונאלית. התקפי חרדה הינה מחלה בדיוק כמו מיגרנה , דלקת ריאות או דלקת פרקים ואין שום סיבה בעולם למה להמשיך לסבול כשיש תרופות טובות. בכל מקרה, ברוב הקופות ובחלק ניכר מבתי החולים ישנו שירות של רפואה אלטרנטיבית וניתן לקבל יעוץ שם.

lightflake

New member
נכון, זה עדיין לא מוכח מדעית אבל

אם היא נגיד.. תנסה הומאופתיה וזה יעבור לה והיא תהיה גם ללא תרופות וגם ללא התקפי החרדה.. האם תסכים שזה עדיף מלקחת תרופות נגד התקפי חרדה? או שאתה תמיד בעד תרופות כימיות? (ולא טענתי שהומאופתיה מוכחת מדעית. טענתי שהיא הרבה יותר רצינית מפרחי באך)

למעלה