Request.QueryString

udiko

New member
Request.QueryString

יצרתי קלאס אשר יורש מ System.Web.UI.UserControl וכל שאר הדפים יורשים ממנו הגדרתי בקלאס משתנה שנלקח מתוך Request.QueryString במטרה שלא כל הדפים יצטרכו לחשב שוב ושוב את הערך הזה אבל, שאני משתמש ב Request.QueryString אני מקבל שגיאה System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. למה ?

adam222

New member
לפי הסוגריים המרובעים

אני מניח שזה C# אז תוסיף בסוף
.ToString();​

udiko

New member
לא עובד

string x = Request.QueryString["CatID"].ToString();​
אני חושב בגלל שהוא קלאס ולא WEB FORM הוא לא מוכן לקבל קלט כזה (נסיתי גם לכלול את כל ה USING כמו ב WEB FORM וזה גם לא עזר)

adam222

New member
עכשיו התמונה מתבהרת

זה אכן בגלל זה... נראה לי שזה ייפתור את זה:
using Context=System.Web.HttpContext;​
ואח"כ תבדוק את:
string x = Context.Request.QueryString["CatID"].ToString();​

adam222

New member
או את זה...

אני לא ליד סביבת פיתוח אז אני "שולף" מהראש...
using Context = System.Web.HttpRequest;​
תעדכן אותנו מה עבד...

udiko

New member
תודה על העזרה אבל ירדתי מזה

זה באמת לא נכון לקלוט את הקיורי בתוך קלאס במקום בדף עצמו

meshiach

New member
Post Not Get

הבעיה היא שרוב הפעולות הינן IsPostBack אז במקום []request.QueryString הייתי מנסה []Request.Form או כמו ב ASP ישן ( כן זה עדיין עובד ) []Request תנסה שוב .. עדלי

nattygur

New member
רק לידע הבעיה היא בגלל

שבזמן פיתוח הדף גם רץ ואין Request. צריך להגן על הקטע הזה של הקוד.

udiko

New member
איך אפשר להפעיל קובץ ASP ב ASP.NET?

כלומר לבצע Server.Execute("page.asp") אבל מתוך דף ASP.NET (זה מיועד למערכת סטטיסטיקה כך ש IFRAME לא נותן פתרון טוב)

adam222

New member
אני מצטרף לקריאה הנ"ל

עזוב את ה-Iframe. תחשוב על אבטחה, תחשוב על משתני Session שאינם משותפים, כי זה פרוסס אחר לחלוטין, על הפנים
למרות שמבחינתי Iframe מספק לי פתרון חזותי, מאחורי הקלעים אני אוכל הרבה קש!

nattygur

New member
Server.Execute

אי אפשר רק Redirect. יש פתרונות לניהול Session משותף בין ASP ל ASP.NET של MS ומסחריים, פרסמנו אותם בפורום מספר פעמים.

udiko

New member
אני לא צריך שיתוף סישניים

אני מנסה לקשר מערכת סטטיסטיקה לאתר הסטטיסטיקה נכתבה ב ASP (מערכת מוכנה) ואת האתר בניתי ב ASP.NET

nattygur

New member
אם כתבתה את המערכת

ב Design נכון והלוגיקה והגישה לנתונים נמצאות ברכיבי COM, אתה יכול לגשת לרכיבי ה COM מ asp.net אחרת הדרך היחידה היא לפנות לדפים ב Request.

למעלה