Rent

nadavi111

New member
Rent

ראיתי אותו בברודווי בשנה שעברה, אחד הקשקושים הכי גדולים שראיתי מימיי.. פשוט היה בזבוז כסף ושיעמום גדול. תחסכי לעצמך...

Funky M0nkey

New member
יש לי תחושה שהרבה אנשים כאן

יחלקו על דעתך אני מעולם לא ראיתי את המחזמר ומעולם לא שמעתי שירים ממנו או את העלילה שלו אז אין לי דיעה בנושא אבל הבנתי שהרבה אנשים פה אוהבים אותו

40גבי

New member
מסכים איתך

אומנם לא ראיתי את רנט , וחושב שלא אראה גם אבל לפני מספר שנים באה אלי חברה ואומרת לי "הבאתי לך את הדיסק של המחזמר הכי פופולראי בברודווי היום" ( כולם יודעים שאני אספן של מחזות זמר) התחלתי לשמוע ו............. לדעתי מעולם לא סיימתי לשמוע את הדיסק הכפול הזה. גבי

אניטה007

New member
עניין של טעם

אני מאוד נהנית ממנו. נכון שזה לא מחזמר קלאסי טיפוסי, אבל יש לו עלילה משעשעת והומוריסטית וכמה וכמה שירים טובים. ובכלל, איך אפשר להתרשם ממחזמר באמת רק על סמך שמיעת קאסט מסוים בדיסק? אני לא נוהגת לחרוץ דינם של מחזמרים לפני שאני רואה אותם בוידאו או אם יש אפשרות, רואה אותם על הבמה.

Yentl

New member
לי יש קטע עם Rent

יש לי את הדיסק וגם אף פעם לא ממש הצלחתי לסיים לשמוע אותו...למרות שאני רוצה וכל פעם מנסה מחדש. גם אני בדיעה שצריך בדרך כלל לראות מחזמר כדי לשפוט אותו סופית, אבל הנה הקטע- פשוט אין לי חשק לראות אותו! כל פעם שאני בניו-יורק אני אומרת, אולי הפעם אני אראה, לפחות כדי לשפוט בעצמי על מה כל ההוא-הא הגדול - אבל אז אני אומרת, רגע, כדאי לי יותר לראות מיוזיקל חדש שעכשיו ממש עלה, או הצגה טובה, או מופע קברט, במקום מחזמר שרץ כבר כל כך הרבה שנים, הקאסט שלו או עייף נורא או שהם סלבריטיז סוג ב' שנורא רצו להיות בברודווי אז ליהקו אותם כי זה יביא קהל. וכל פעם מחדש אני לא הולכת לראות את זה. יש לי גם איזשהו קטע נגד ללכת להצגות שרצות כבר מיליוני שנה - אני תמיד אעדיף משהו חדש. ואחרי כל זה...עוד לא ויתרתי לחלוטין. אולי יום אחד זה כן יתפוס אותי, מי יודע.

אניטה007

New member
אז את פשוט לא מתחברת אליו ../images/Emo13.gif

גם אני לא מתחברת לכל מחזמר. ולפני שיסקלו אותי פה באבנים, בי למשל לא בער אף פעם החשק לראות את פנטום על הבמה, למרות שהיו לי הזדמנויות. חוץ מזה, טבעי שכשאת מגיעה לניו יורק או לונדון לתקופה מוגבלת, תרוצי לראות דווקא את הדברים שמושכים אותך יותר. אני פשוט חושבת שחבל לקטול את Rent לפני שרואים אותו, כי לדעתי מאוד קשה להתרשם ממנו רק עפ"י שמיעת דיסק.

אניטה אני מסכים איתך מאוד!

גם אני חולה על רנט,ולא בער לי בכלל לראות את הפאנטום על הבמה.גם את הסרט טרם ראיתי..

40גבי

New member
את יודעת אניטה.....

לא לכל אחד יש הזדמנות לקפוץ לסוף שבוע לניו יורק או למקום אחר ולראות מחזות..... יש אנשים מזן מוזר שנאלצים ברוב המקרים להסתפק בדיסקים. יש אכן מחזות ( אצלי ג'יזוס למשל) שלא נהניתי מהם עד שלא ראיתי את הוידאו. לרנט לדעתי אפילו לא הייתי קונה כרטיסים.....אבל עד כה גם לא היתה לי הזדמנות. גבי

אניטה007

New member
לא טענתי לרגע אחרת

גם לי אין אפשרות כזו, אבל לשפוט מחזמר רק עפ"י דיסקים ולומר שהוא גרוע, מצטערת, נראה לי מוגזם.

Yentl

New member
לגבי

רציתי רק להתנצל אם אולי פגעתי בך או נשמעתי מתנשאת. הסברתי בעבר שאכן, יש לי עבודה נפלאה שאיפשרה לי להיות בניו-יורק פעמיים בשנה בחמש השנים האחרונות. אני ברת מזל, אני יודעת, ואני גם יודעת שלא לכל אחד יש את ההזדמנות הזו. אני אשתדל לא לנופף בזה יותר מדי למרות שמה לעשות, כן יצא לי לראות הרבה מחזות זמר על הבמה ודי טבעי שאני ארצה לדבר על זה. מקווה שזה בסדר. ועכשיו לנושא....במצב שבו נמצאת ההפקה של רנט בברודווי, אני ממש לא רוצה לראות אותה. לכן כנראה אחכה לסרט שאמור להתחיל להצטלם ממש בימים אלו.

Zברע

New member
אין לכם מושג על מה אתם מדברים

רנט הוא בלי ספק אחת היציאות היותר טובות שהגיעו אי פעם לבמות ברודיווי. עובדה בלתי ניתן לערעור שהקהל פשוט לא נותן לו לרדת. שנה אחרי שנה, בכמה מקומות בעולם במקביל, אפילו בכמה שפות. רנט הוא הצלחה עולמית. באופן אישי, בתור אחד שהגיע לראות את זה כשהוא כבר יודע את כל השירים בעל פה, אני חייב להגיד שההופעה מצויינת. מעבר לזה, המחזמר בקאסט המקורי שחרר וחשף כוכבים (שבארץ לצערי אף אחד לא מכיר, אבל שם הם ענקים) כמו: אדם פסקל, דפני רובן וגה ואדינה מנזל. כולם זוכים כעת לקריירת סולו לא רעה בכלל ולתפקידים ראשיים במחזות זמר אחרים. למי שלא יודע, רנט מבוסס על הסיפור של האופרה "לה בואם". גם שם מדובר על אומנים הקופאים מקור וסובלים מרעב. אני ממליץ מאוד על המחזמר, על הבמה, על דיסק - בכל דרך. לדעת אנגלית יעזור מאוד. אם חסר לכם למה לשים לב, תנסו להבחין איך המוסיקה מתיישבת באופן מושלם עם הטקסט. הם לא מדברים בכלל, וזה ממש לא מורגש. הם רק שרים. זאת אגב, עבודה שאפשר להשיג רק בעבודה אינטנסיבית על החומרים בסנדה עם האומנים של הקאסט המקורי, מה שבאמת קרה.

40גבי

New member
סליחה?

אמרנו שאנחנו לא מתחברים אליו יש המון מופעים שרצים הרבה שנים שאדם מסויים לא מתחבר אליהם. לא תקפתי את רנט למרותך שתאמין לי אני יכול רנט *לדעתך* היא אחת היצירות היותר טובות שהגיעו לבמות ברודווי. גבי

Zברע

New member
סלחתי

איפה התפספס לך ה"באופן אישי" שכתבתי?... לקרוא עד הסוף בבקשה.

למעלה