RENT... נו, יש חדש?

• פותח הנושא Orrza
  • פורסם בתאריך

Orrza

New member
RENT... נו, יש חדש?

מתי האודישנים? מה, מי, מו? מישהו יודע?

tommy walker

New member
מממ...

משום מה יש לי הרגשה שלא יהיו אודישנים פתוחים לרנט. אלא רק למוזמנים...

Orrza

New member
המ...

מה אתה אומר.... נשמע מאוד מאכזב. זה אומר שיהיו מוזמנים... לא? וזה אומר שיהיה ציבור מאוד קטן שיוזמן, בד"כ שמות מוכרים ו(תסלחו לי)לעוסים. אם זה יהיה הדבר אני חייב לומר שזה מתכון לכשלון של המחזמר. המעריצים והמעריצות של נינט, יהודה לוי, רק דנקר וכל החבר'ה המוכשרים האלה הם לא הקהל של RENT. אני בספק אם ההורים שלהם יסכימו לשלוח אותם למחזמר על הומוסקסואליות, לסביות ואיידס ואני בספק אם הם יהנו ממנו. עצוב לשמוע.

tommy walker

New member
לאו דווקא

זה שהאודישנים לא פתוחים לקהל הרחב זה לאו דווקא אומר שיוזמנו רק סלבס... יכול להיות שגם יוזמנו שחקנים צעירים ולא מוכרים בציבור אבל כאלה שהבמאי אולי מכיר מעבודתו בבית צבי ומהתעשייה בכלל... בסופו של דבר אף אחד לא יודע מה יהיה הליהוק הסופי, ויכול להיות שבאמת בסופו של דבר ילוהקו רק "סלבס", אבל לפחות ההפקה כנה ולא עושה אודישנים שפתוחים לכל אחד ורק אחרי זה בוחרת רק את הסלבס. ולגבי מה שאמרת שהמעריצים של הסלבס הם לא הקהל של רנט, אז מי כן הקהל של רנט? אתה חושב שהכמות של מה שאתה קורא לו "הקהל של רנט" באמת מספיקה כדי להצדיק הפקה כזאת יקרה? אולי זה באמת עצוב לשמוע כמו שאמרת, אבל ככה זה. העולם לא מושלם. בעולם מושלם היו באים אנשים עשירים ותורמים כסף להפקה כזאת בלי לצפות לשום רווח או לכיסוי הוצאות ואז היו אולי מלהקים אנשים שאף אחד לא מכיר. ובנוסף, העובדה שמישהו הוא מוכר או סלב עדיין לא אומרת שהוא לא מתאים להשתתף במחזמר רנט..בדיוק כמו העובדה שאם מישהו הוא לא מוכר אז זה גם לא הופך אותו אוטומטית לאחד שכן מתאים להשתתף ברנט.

Orrza

New member
לא.

אני ממש לא חושב שהקהל של RENT מצדיק הפקה יקרה ש"כזו". יש מעט אנשים ששמעו בכלל על המחזמר הזה לפני שיצא הסרט. להוציא אנשים מהתעשייה, אני חושב ברצינות שהקהל ששמע על רנט לפני הסרט מונה אולי מאות של אנשים. אני לעומתך לא חושב שחובבי תיאטרון יחליטו לקנות כרטיס לRENT אם נינט היתה שם, ממש לא. הקהל של RENT הוא מועט, אבל עם פרסום טוב (לאו דווקא יקר, כמו שעשו בארה"ב בכל הפקה, דחפו את השחקנים לכל תכנית אירוח- וזה לא עולה) אפשר לעלות למעלה ולהגיע לתודעה. אם מחלטים ללכת על מספר מסויים של אנשים ולבחור מהם, אין מה לעשות, סטטיסטית יש פחות אפשרויות מאשר להפתח לציבור הרחב. אתה צודק לחלוטין, זה שסלבז יהיו הכוכבים במחזמר לא אומר שהאיכות תהייה ירודה. זה רק מה שההיסטוריה מראה
אני לא אשכח את אלון ריינהורן בתפקיד יוסף (עם כותונת הפסים)...

Orrza

New member
ורק שיהיה ברור...

אני אלך בכל מקרה. אבל אני מעדיף לראות פרצופים חדשים ובתוליים ולא לטחון את הפנים המוכרות מכל כך הרבה תפקידים בכל מדיה אפשרית (של אותו "ציבור סלבס"). בכל מקרה, אשמח להנות ולא משנה מי יהיה שם.

RossandRachel

New member
היום ב"24 שעות"...

היה כתוב שבינתיים המחזמר "רנט" בכיכובו של *רן דנקר* נדחה מיוי לסוף השנה... אני לא מבינה את זה!!! לא חשבו עליו בכלל בהתחלה...הוא לא עלה כאופציה ופתאום הוא הכוכב??וממתי יש כוכב ראשי ב"רנט"???יש 7 (טוב, 8) דמויות ראשיות....אני פשוט לא מבינה את זה....

y a m i girl

New member
אויאויאויאוי!!!|מדוזה|../images/Emo82.gif

ידעתי שהם יעשו מזה משו כזה>< זה כזה מטומטם... מה זה כל הקטע של הסלבס? זאתאומרת- זה רנט! מהזה לעזאזל רן דנקר?!?! *הולכת לבכות בפינה* זהו, סופית הרגו את המחזמר האהוב עלי><

למעלה