rent הסרט

willo

New member
rent הסרט

כן, רק עכשיו ראיתי (וזה מינוס גדול בתור מעריץ ענק של הצגה), אבל פשוט לא יצא קודם לכן. האמת, הפתיע אותי לטובה, ראיתי את ההצגה על הבמה פעמים, גם ב98 וגם לפני חצי שנה, אני מכיר את הדיסק של ההופעה בעל פה, ולכן מאוד חששתי מהסרט. מה שעוד הפחיד אותי זה הליהוק, קשה לי לראות שחקנים שכבר התרגלתי לראות בטלוויזיה בתפקיד אחר בטלוויזיה. אבל בסופו של דבר הסרט הפתיע לטובה, היו רעיונות טובים, הביצועים היו טובים, ולמרות שהיו חסרים לי שירים (ומוזר לראות את השקנים מדברים במקום לשיר בחלק מהקטעים), ברור לי שאני אקנה את הDVD כשהוא יצא. ועוד ברו שגם בפעם הבאה שאני בניו יורק אני הולך לנסות ולהשתתף בהגרלה של הכרטיסים, כי זה פשוט כיף לשבת בשורה ראשונה ב20$ (כשמצליחם לזכות בכרטיס).

northenPurple

New member
מה זאת ההגרלה הזאת?

ואני חייב לציין שמה שאני אוהב ברנט זה... שזה לא מחזמר מתקתק ומתחסד אלא מחזמר שנון ומאוד ביקורתי שנותן הרבה חומר למחשבה

willo

New member
ההגרלה

כל יום, שעתיים וחצי לפני ההצגה פותחים הגרלה שניתן להרשם אליה (כל אחד רושם אם הוא רוצה כרטיס או שניים), ההגרלה נעשית שעתים לפני ההופעה ובה נמכרים 24 כרטיסים ב20$ כרטיס לשורה הראשונה (זו הדרך היחידה לרכוש כרטיס לשורה ראשונה). הרעיון שלהם הוא שבד"כ מי שמגיע להגרלה זה אנשים שראו ומכירים, והם יושבים ושרים עם השחקנים כל ההצגה. אז גם לראות וגם שכרטיס יעלה רק 20$ (כרטיס מוזל ליציע עולה יותר, זו חוויה.

willo

New member
פשוט מאוד

ההרשמה מתחילה כל יום שעתיים וחצי לפני ההצגה, יש בחוץ דלי עם פתקים (ועובד שמשגיח), נרשמים ומחכים. את ההגרלה סוגרים שעתיים לפני ההצגה ומגרילים במקום, מי שלא נמצא או אין לו תעודה מזהה, מפסיד את מקומו. אני למשל הגעתי ברגע האחרון (ממש שעתיים לפני, ונרשמתי אחרון), ועליתי בגורל.

Hippie Jeannie

New member
וואו, נשמע ממש מגניב!

צריל לעשות דבר כזה בכל מחזמר, שאנשים ישבו וישירו עם השחקנים ויעשו שמח

Yentl

New member
יש דבר כזה ../images/Emo13.gif

יש די הרבה מחזות זמר שעושים את זה, וגם מחזות פופולריים. אני יודעת על Wicked, Spelling Bee, Dirty Rotten Scoundrels ועוד. אני זכיתי בלוטו ל SPELLING BEE וישבתי בשורה הראשונה. היה מדהים!

למעלה