Rent- הסרט?

dafnaleh

New member
Rent- הסרט?

האם יש סיכוי כלשהו שהסרט יגיע גם לארץ? חברתי הגיעה מניו יורק כדי ללמוד כאן למשך סמסטר, והיא בין המעריצים הגדולים ביותר של RENT (ראתה עשרות פעמים, יכולה לדקלם הכל {-ובהצלחה מרובה}). יהיה עצוב מאוד אם היא לא תוכל לראות את הסרט בבית קולנוע לעולם. כבר כתבתי כאן בעבר שקרוב לודאי שהסרט לא יוקרן בארץ, אבל יש אפשרות לבדוק את זה?

i d o b

New member
בהחלט

הסרט יגיע לארץ בדצמבר (ברשת רב חן) (ואני מקווה שהוא יהיה יותר טוב מהמחזמר הדי משעמם הזה...)

dafnaleh

New member
משעמם? בכלל לא. ותודה!

וזה בטוח? כי לא ראיתי את זה באתר של רב חן

i d o b

New member
בטוח לגמרי

בראשון לדצמבר הוא מגיע. יש להם כבר טריילרים.

JC Superstar

New member
המחזמר גאוני!!!

אחד המחזות זמר שאני הכי אוהב... והסרט הולך להיות משונה... קיצרו המון שירים, הורידו המון שירים, "הוסיפו" טקסט (על פי סיפור ה"עלילה" - אני חייב להודות שהעלילה במחזמר הזה מאוד משונה) ועוד כמה דברים. יש לי את הדיסק של הסרט, ויש שם כמה עיבודים טובים (סנטה-פה ממש טוב!), כמה עיבודים נחמדים (טנגו מורין), וכמה ממש גרועים (one song glory יצא זוועה!) מקווה לטוב... אני ממש אוהב את המחזמר הזה ומקווה שלא יהרסו לי אותו :)

i d o b

New member
הפסקול של הסרט

דיסק כפול חדש שיצא החודש-כולל שיר חדש שנכתב עבור הסרט.

i d o b

New member
לא קניתי

אבל אפשר לקנות אותו באמזון...ואם תחכי קצת, כשהסרט יגיע לארץ, אין סיבה שהדיסק לא יגיע יחד איתו.

Hippie Jeannie

New member
מעניין.

עד עכשיו הסרטים ה"חדשים" יותר שנעשו ע"פ מחזות זמר (aka שיקאגו ופאנטום) היו מצויינים, אני מקווה שרנט לא יאכזב ויהיה אף הוא שווה לצפייה.

hayahk

New member
rent on broadway

מחזמר מעולה!מוזיקה וביצוע מרשימים ביותר,כך גם עיצוב הדמויות

למעלה