RENOLUX

RENOLUX

מצאנו כיסא בטיחות של חברת RENOLUX (צרפת) הכיסא מדגם MAXI CONFORT ובעל תקן אירופאי EXE R44/03 - התקן המתאים לכיסא בטיחות לפי המדבקה - נבדק במעבדות בצרפת השאלה, האם מישהו מכיר את הכיסא? האם יש קשר לכיסא שיובא לארץ בעבר? (ועליו יש בפורום ביקורות ...) מהמוכר שמענו המלצות ... ואציין שמחירו אינו זול כלל (מחיר דומה לזה של האוונפלו - טרימוף דה-לוקס) אשמח לשמוע חוות דעת מנסיון של אנשים ואיפה אוכל להשוות מחירים לגבי הכיסא האמור בתודה מראש אבא של אוהד

רנולוקס

כסא זה יובא בעבר ע"י שילב זהו אותו הכסא אין לי אינפורמצייה לגביו כי הוא טרם זמני.... אנסה לברר ואחזור אליך בהצלחה

התלבטנו גם האם לקנות כסא זה. הוא מיובא

רק כחודש לארץ כך שאין לאנשים נסיון איתו. מה שכן, ניסיתי לחפש את הדגם באינטרנט ומצאתי רק אתרים פולנים ורוסים שמוכרים אותו. נראה לי שאם הוא היה כזה מוצלח הוא היה משווק גם במדינות מערב אירופאיות, לא? בכל מקרה- אנחנו ירדנו ממנו ואנחנו מתכוונים לקנות מקסי קוזי. לגבי המחיר- המחיר הוא כ1400 ש"ח אבל הציעו לנו אותו ב1260 ש"ח.

תודה על התגובה ומחכה להמשך:)

דפנה תודה ומחכה להמשך:) אלמונית שלום, מקסי קוזי הוא ללא ספק כיסא מוביל אך אנו מחפשים כיסא בו הזאטוט יוכל לשבת גם עם פנים לכיוון הנסיעה אך גם להיפך. הסיבה נעוצה במימדים שלו ... מקסי קוזי לא נותן מענה למצב בו הילד שוקל מעל 9 ק"ג ואינו מתקרב לגיל שנה (הינו בשילב). הרנולוקס מיוצר וגם נמכר גם בצרפת. (לא רק בפולין או רוסיה) לא מצאתי שחר לטענות שהמפעל נסגר התפצל וכו כמו כן הבנתי שהוא יובא עד לאחרונה על ידי שילב ולכן סביר להניח שהיה מי שקנה אותו ... ומאותם אלו אני מחפש לשמוע חוות דעת:) אישית הוא נראה לי נוח מאוד לילד. ניתן לשנות מצבים גם בזמן נהיגה כרגע אנחנו משתמשים בסל קל של מוצי והזויות פשוט נוחות! כולל נסיעות ארוכות במיוחד ולכן זהו יתרון ברור לרנולוקס (כיסאות אמריקאים לא ניתנים לשינו זווית). המחיר אגב דומה מאוד, הציעו לי אותו ב 1200 בהצלחה!!!

תודה. אם תמצא עוד מידע אשמח

אם תעדכן אותי. כמו שציינתי, הרנולוקס גם מצא חן בעיני (בעיקר כיוון שנאפשר לקשור אותו הפוך וכיוון שאין לו תאריך תפוגה) אבל כיוון שאני לא מצליחה למצוא מידע אני חוששת לקנותו.

המשך

הייתי בחופש בחו"ל לכן לא שמעתם ממני :) לגביי הרנולוקס אין חדש כרגע אבל חשוב לי לציין בשילב יש חודש מבצע בטיחות וישנם שניי כסאות של חברת Team tex - סיגמא שנקשרים נגד כיוון הנסיעה - 0-10 קילו, ונקשר עם כיוון הנסיעה 9-18 ק"ג הדרייבר -במחיר מבצע של 399 ש"ח ספיידר SP - במחיר מבצע של 549 שמשופר גם להגנה מפני פגיעות צד בהצלחה בקנייה

רנולוקס

הפסקנו לשווק כסא זה בגלל בעיות איכות רבות ונמצאו תחליפים של הספק TEAM TEX - סיגמא שאנו על הצורך תודה

למעלה