renamed_Sunclub+feat.+Tony+Moran++A

renamed_Sunclub+feat.+Tony+Moran++A

שיר ענקקקקק טוני מורן פשוט מלךךךךךך אם יש ביקוש ואתם רוצים אני יעלה אותו

יו...

לא תודה:) לא בלל שלא רוצים ממך כלום אלא בגלל שאסור להעלות לינקים וחוצמזה שיש לנו את זה באוץ'

סתמי כבר!!

יא מורידה מהקאזה שירים חשה לי מבינה זאת את בקבוצות שיחרור חחחחחחח של ה FFF נכון? יא מבולה כל אחד חושב הוא מבין מעפנים אתם כולכם יאללה זדיינו :]

קודם כל

אין לי קאזה אפילו אז תתרגע על עצמך מעבולה תקרא לחברות שלךךךך מה אתה חושב שתיכנס אחרי 373843289 שנה וכוחלם יישכחו איזה פלצפן אתה??? ועזוב אין לי כוח אפילו לענות לך באוץץץץץ

שמעי כולך ילדה מסכנה

חסרת חיים ובלי חברים חבל........ כל היום על המחשב אז עכשיו שמעי טוב טוב תעשי פוזה של זונה וזדייני לי מהפנים תודה

yoavin

New member
כנס כנס....

דבר ראשון כמו שהיא אמרה לך...אסור להעלות לינקים!! דבר שני מה אתה מקלל? ועוד את שירז? מה זה משנה מאיפה היא משיגה את השירים תגיד לי? היא משיגה מאיפה שהיא רוצה והיא תורמת כאן הרבה לפורום.... אמממ ד"א תחליף תניק שלך....הוא לא מתאים לך...

חחחחחח תורמת הרבה :]]

מעניין למה ילדה מעפנה שאין לה חיים כל היום במחשב בלי חברים זה התוצאות מה לעשותתתתתת איזה באסה ככה זה כשאין חברים ואני יקלל את מי שבא לי וכמה שבא כי כולכם על הזין שליייייייייייייייייייייי יא עבריינים

FFF Girl

New member
הלווווו

ילדון...עד שירז :) רואים שאתה לא מכיר אותה אם זה מה שאתה אומר תחזור ללול

חחחחחח אני ילדון :]]

אם כבר מדברים רובכם ילדים קטנים ומסכנים מגרבצים כל היום יא מעפנים

Haskee

New member
למה

אתם עונים?! הבנאדם חשב שמוכרים כאן תשומת לב בשקל ואתם נותנים לו אותה בחינם...

אני לא אפתח את הפה

שלי כיזה לא ייגמר וחבל.. אתה לא מכיר אותי בכלל, אז אל תביע תדעות שלך עליי תודה. וזהו אתה לא שווה התייחסות בכלל.

טוב חפרתם

כמה חפירות ביום אחד זיינתם לי תאמא אמא של השכל יא ילדים קטנים ומסכנים!!

אנחנו חפרנו אה?

אילן שאני קיללתי פה אמרת שאני ייחסם לא?אולי תנקה את הפורום מהמיטרד הזה?שייכנס אבל שלא יגיב

anatwi1

New member
סתום סתום ת'פה יא פלוץ

למה בן כמה אתה? יא חרייט קטן, מתערבת איתך שאני יותר מבוגרת ממך, ולמי שאין חיים זה אתה,כל היום עסוק בלענות ולקלל, שירז פי אלף עלייך יא דפוק,אתה לא מגיע לה אפילו לאצבע הקטנה שברגל שלה. היא עוזרת פה בפורום לאנשים למצוא טראקים,ומה בדיוק אתה עושה פה? אז טוס טוס לי מהפנים,יא חיידק מחוצ'קן קטן שכמוך, מזהם את הפורום עם הזיוני שכל שלך.

anatwi1

New member
גם אני אותך מאמי:) ו..

ואל תשימי על האידיוט הזה, הוא בול פרופיל של אחד בודד בלי חברים שמחפש ריגושים בלריב עם אנשים,סתם מפגר, עם היה לו חיים הוא לא היה מתנהג ככה, אז שילך להפליץ במים רותחים.... קיצור נשמה שלי,אני זזה אני הולכת לחבר שלי,ואם אני חוזרת ורואה עוד הודעה מהמפגר הזה,חבל לו על הזמן! לילה טוב מתוקה, ולילה טוב לכולם

למעלה