Renaissance

• פותח הנושא tz6
  • פורסם בתאריך

tz6

New member
Renaissance

מישהו מכיר? (הם בכלל פרוג? הבנתי שכן, לפי אבא שלי לפחות...
מצאתי איזה חמישה תקליטים שלהם ואני לא יודע מה לעשות איתם. אולי אני טועה, אבל אני חושב שכדאי לקבל קצת רקע עליהם, עם איזה תקליט להתחיל וכו'.... אלה התקליטים שמצאתי, אבל תמליצו גם על אחרים יכול להיות שאם אני אחפור עוד קצת אני אמצא.. Turn of the Cards Illusion Scheherazade and other stories A Song For All Seasons ועוד אחד שפשוט כתוב עליו Renaissance תודה מראש!

דווקא מה שמצאת לא מההכי מפורסמים

אין לי שום דבר שלהם, אבל לפני איזה שבועיים שמעתי קטעים... לא התלהבתי במיוחד. הכי מצליחים שלהם היו דווקא Ashes Are Burning ו Turn of the Cards.

לא מההכי מפורסמים?...

קביעה מוזרה. שחרזדה הוא אחד מהיותר מפורסמים ומומלצים שלהם, ואני באופן אישי אוהב מאוד את שני הראשונים (ששייכים להרכב שונה לגמרי משאר התקליטים)- רנסנס וILLUSION .

כן זה היה ניסוח גרוע. התכוונתי

ש Ashes Are Burning ו Turn of the Cards היו הכי מצליחים. Ashes Are Burning היה הראשון ששמעתי עליו. על שחרזדה דווקא לא שמעתי.

Rubycon

New member
פרוג בהחלט

אחלה תקליטים יש לך. לטעמי Turn of the Cards הוא האלבום הכי טוב שלהם. מומלץ להתחיל עם... אולי עם Ashes are Burning (זה הראשון ששמעתי, והתאהבתי). רקע - להקה בריטית שפעלה מסוף שנות השישים עד אמצע שנות השמונים ועשתה רוק סימפוני משובח. דמויות כריזמטיות: אנני האסלם (זמרת), מייקל דאנפורד (זמר\גיטריסט). בתאבון רב.

מורנא007

New member
לאבא שלך יש טעם טוב ../images/Emo13.gif

ריננסנס - פרוג סימפוני משובח. מה לעשות? להקשיב לתקליטים, הסדר לא כל משנה.

epitaph

New member
אם אתה לא יודע מה לעשות איתם...

אז אתה יכול להביא אותם לי, אני בטוח אמצא להם שימוש הולם. :) רנסנס מעולים, נקודה.

meandmeandme

New member
חחח...

אתה בחור בר מזל.. אל תזלזל במה שמצאת. אני הייתי מתחיל עם שחזרדה וסיפורים אחרים, יצירת הנושא שם לדעתי צריכה להיות אחד מיצירות הדגל של הפרוג הסינפוני. פשוט Flawless. אפילו יש לי ציטוט משם בחתימה:

למעלה