remote session

syntax

New member
remote session

שלום למומחים ! יש לי שרת win2003 שנמצא בחוות שרתים של ISP. אני רוצה לעשות עליו REMOTE DESKTOP. עד כאן הכל נפלא כי כמובן שאני מצליח בלי בעיה. העניין הוא שאני רוצה לעשות את הREMOTE DESKTOP על הSESSION הקיים של השרת ולא עם SESSION חדש. על פי מיטב ידיעתי כאשר אני עושה REMOTE DESKTOP למחשב הוא פותח לי SESSION חדש על אותו מחשב ואילו אני רוצה לראות את הSESSION הקיים כלומר את הSESSION שהמחשב עצמו עשה אליו לוגין. פשוט יש לי שם כל מיני סקריפטים שרצים וכל מיני אפליקציות שרצות בCOMMAND LINE וכאשר אני עושה REMOTE DESKTOP אז אני לא רואה אותן רצות משום שזה נמצא בSESSION אחר כפי שכבר אמרתי. למישהו יש מושג איך אני עושה את הREMOTE DESKTOP על הSESSION שבו רצות האפליקציות ??. בתודה מראש לעוזרים

syntax

New member
ואיך

אני יודע שזהו הSEESION ה"אורגינלי" שבו המחשב עצמו ביצע לוגין?

טופי

New member
מה הכוונה האורגינלי?

זה כמו שאתה מתחבר בRDP למחשב XP. אם אתה מכניס את אותו היוזר, אתה מקבל את הסשן שכבר רץ.

syntax

New member
מסתבר שלא...

אני רוצה לראות את הSESSION שאיתו המחשב עצמו עשה לוגין... המחשב מקונפג כך שהוא עושה לוגין אוטומטי. אני רוצה לראות את הSESSION הזה. ברגע שאני מתחבר בRDP הוא יוצר SESSION אחר ואותו אני רואה ולא את הSESSION שהמחשב עשה איתו לוגין. אני טועה? לדוגמה בVNC הוא מראה לך את הSESSION עצמו ישירות. יש לך מושג ?

syntax

New member
משום מה

אני עדיין לא מצליח לראות את האפליקציות שלי רצות על המסך.... אם אני פותח את הTASK MANAGER אני רואה אותם ( java.exe, oe.exe, loader.exe ) אבל במצב רגיל אני אמור לראות אותם בחלון SHELL ואני לא רואה אותם....אני רואה אותם רק בTASK MANAGER כלומר אני יודע שהן רצות ועובדות אך לא רואה את החלון שלהם. למישהו יש מושג? אני רוצה שזה יהיה כמו בVNC שרואים בדיוק מה שהמשתמש שליד המחשב רואה. האם זה אפשרי בRDP? ושוב תודה

טופי

New member
עם איזה יוזר הוא עושה

לוגין אוטומטי? אתה יודע? אתה צריך להכניס אותו. יכול להיות שזה לא רץ תחת היוזר, אלא בתור סרוויס?

syntax

New member
קיים רק

יוזר אחד והוא ADMINISTRATOR. הוא כמובן היוזר איתו המחשב עושה לוגין אוטומטי.

למעלה